Τα πιο βαθιά μυστικά του πλανήτη

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020 09:05
Sauce FX Studios
A- A A+

Κάτω από την επιφάνεια της Γης, υπάρχει ένας κόσμος γεμάτος κρυμμένες δυνάμεις. Η νέα σειρά 3 επεισοδίων «X-Ray Earth», κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 12 Μαΐου στις 21.50 στο National Geographic, και αποκαλύπτει τα πιο βαθιά μυστικά του πλανήτη μας, που είναι ορατά μόνο με ακτίνες Χ.

Τα νέα επεισόδια της σειράς θα προβάλλονται κάθε Τρίτη στις 21.50. Το National Geographic είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

IAN SALVAGE

Χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά αισθητήρες υψηλής τεχνολογίας και δεδομένα από υπερσύγχρονους σαρωτές, η νέα σειρά του National Geographic «X-Ray Earth», εξερευνά όσα κρύβονται κάτω από το φλοιό της Γης.

SCOTT FOWLER
Ένας κόσμος γεμάτος κινδύνους, σκεπασμένος από εκατομμύρια τόνους πέτρας, ο οποίος προκαλεί σεισμούς, τσουνάμι και ηφαιστειακές εκρήξεις. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν  πώς το ρήγμα στη βορειοδυτική ακτή της Αμερικής στον Ειρηνικό Ωκεανό σε συνδυασμό με την εξαφάνιση ενός νησιού στον Ατλαντικό Ωκεανό μπορούν να προκαλέσουν ένα φονικό τσουνάμι και πώς το μεγαλύτερο ηφαίστειο της Γης που βρίσκεται κάτω από το Εθνικό Πάρκο του Yellowstone, μπορεί να βυθίσει τον πλανήτη σε ηφαιστειακό χειμώνα.

NATIONAL GEOGRAPHIC GREECE
Σχετικά με τη National Geographic Partners

H National Geographic Partners LLC (NGP) αποτελεί κοινοπραξία μεταξύ National Geographic Society και Disney, με δέσμευση τη διανομή κορυφαίου παγκοσμίως περιεχομένου σχετικό με την επιστήμη, την περιπέτεια και την εξερεύνηση, μέσα από ένα ασυναγώνιστο media portfolio.

ERICK GEISLER PRODUCTIONS
Η NGP συνδυάζει τα τηλεοπτικά κανάλια του National Geographic (National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Nat Geo People, Nat Geo Mundo,), με άλλα National Geographic media και υπηρεσίες προς τον καταναλωτή όπως το περιοδικό National Geographic, τα National Geographic Studios και τις σχετικές με αυτά digital και social media πλατφόρμες, βιβλία, χάρτες, μέσα για παιδιά, καθώς και δραστηριότητες όπως ταξίδια, παγκόσμιες εμπειρίες και εκδηλώσεις, πωλήσεις αρχείου και επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.

MATT JAMES
Η προώθηση της γνώσης και κατανόηση του κόσμου, αποτελούν σκοπό του National Geographic εδώ και 131 χρόνια. Σήμερα δεσμεύεται να εμβαθύνει περισσότερο, να ωθήσει τα όρια, ταξιδεύοντας ακόμα πιο μακριά για τον καταναλωτή, ταυτόχρονα φτάνοντας σε εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, σε 172 χώρες και 43 γλώσσες. Η NGP επιστρέφει το 27% των εσόδων, στο μη-κερδοσκοπικό οργανισμό National Geographic Society, για να χρηματοδοτήσει την έρευνα και το έργο στους τομείς της επιστήμης, εξερεύνησης, διατήρησης και εκπαίδευσης.  

[email protected]

Προτεινόμενα για εσάς