Ιταλός πρέσβης: Στεκόμαστε δίπλα στην Ελλάδα και στον λαό της

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 18:49
UPD:19:04
shutterstock
A- A A+

«Στεκόμαστε δίπλα στην Ελλάδα και στον λαό της σε αυτήν τους την μάχη και τους ευχαριστούμε για την θερμή τους συμπαράσταση», τονίζει με επιστολή του ο Ιταλός πρέσβης Λουίτζι Μάρας, επισημαίνοντας τη σταθερή παρουσία της ιταλικής πρεσβείας στην Αθήνα με όλες της τις υπηρεσίες σε κανονική λειτουργία, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, και σχολαστική τήρηση των μέτρων των ιταλικών και ελληνικών Αρχών.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Μάρας θέλησε να απευθύνει δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες του καθώς και όσους στελεχώνουν την θεσμική παρουσία των διαφόρων ιταλικών φορέων στην Ελλάδα.

«Η Πρεσβεία της Ιταλίας και το Προξενικό της Γραφείο» αναφέρει «βρίσκονται στην διάθεση όλων των ομογενών οι οποίοι τελούν σε κατάσταση πραγματικής και επείγουσας ανάγκης, μέσω των τηλεφωνικών αριθμών που μπορεί κανείς να βρει στην ιστοσελίδα μας www.ambatene.esteri.it».

Ο Ιταλός πρέσβης εκφράζοντας ιδιαίτερο προβληματισμό για όσα συμβαίνουν στην Ιταλία και στον υπόλοιπο κόσμο, τονίζει ότι η ιταλικές διπλωματικές αρχές στην Αθήνα παρακολουθούν με ειλικρινές ενδιαφέρον την κατάσταση στη χώρα μας τονίζοντας: «Στεκόμαστε δίπλα στην Ελλάδα και στον λαό της σε αυτήν τους την μάχη και τους ευχαριστούμε για την θερμή τους συμπαράσταση».

Τέλος ο κ. Μάρας κάνει μία αναφορά στη σημασία της κοινής πρωτοβουλίας «Tempo Forte Italia - Ελλάδα» που γεννήθηκε πριν από μία διετία, μεταξύ των δύο χωρών και συνεχίζει να υφίσταται, ιδιαίτερα στην παρούσα συγκυρία, ως πολιτιστική πρωτοβουλία.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή