Χαμένο ντουέτο των Μικ Τζάγκερ και Κάρλι Σάιμον βρέθηκε μετά από 45 χρόνια

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 09:10
UPD:27/08/2018 00:11

Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν το 1972, όταν ο τραγουδιστής των Rolling Stones έκανε τα φωνητικά για το τραγούδι της Σάιμον «You're So Vain»

A- A A+

Ένα χαμένο ντουέτο του Μικ Τζάγκερ με την Κάρλι Σάιμον βρέθηκε 45 χρόνια μετά την πρώτη ηχογράφησή του. Το τραγούδι, που δεν έχει ακουστεί ποτέ δημόσια, φαίνεται να έχει ηχογραφηθεί το 1972 και βρέθηκε πρόσφατα σε μια ταινία που ανήκει στον συλλέκτη αντικειμένων των Rolling Stones, Ματ Λι.  

Πιστεύεται ότι ονομάζεται «Fragile» και είναι μια ερωτική μπαλάντα, με τον Τζάγκερ και τη Σάιμον να κάθονται μαζί σε ένα πιάνο και να τραγουδάνε.

Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν το 1972, όταν ο τραγουδιστής των Rolling Stones έκανε τα φωνητικά για το τραγούδι της Σάιμον «You're So Vain».  Για πολλά χρόνια, θεωρήθηκε ότι ο Τζάγκερ ήταν το θέμα των στίχων αυτού του τραγουδιού, αλλά η Σάιμον το αρνήθηκε.  

Ο συλλέκτης από το Λονδίνο αρνήθηκε να πει από πού προήλθε η ταινία με το τραγούδι, αλλά έστειλε ένα ψηφιακό αντίγραφο του τραγουδιού στο περιοδικό «Rolling Stone», επειδή υποσχέθηκαν να το δώσουν στη Σάιμον.   Ένα απόσπασμα του τραγουδιού ακούγεται, εν συντομία, σε μια σκηνή στο αμερικάνικο ντοκιμαντέρ για την περιοδεία του 1972, που είχαν κάνει στις ΗΠΑ οι Rolling Stones.  
Οι θρυλικοί γερόλυκοι της ροκ, οι οποίοι ολοκλήρωσαν μια περιοδεία σε Βρετανία και Ευρώπη τον Ιούλιο, δήλωσαν ότι ετοιμάζουν νέο άλμπουμ.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή