Γ. Μπουτάρης: Ξανά υποψήφιος για δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 17:33
UPD:17:35
INTIME NEWS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Κλείδωσε» επίσημα η υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη για τη διεκδίκηση μιας τρίτης δημαρχίας στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο δημαρχιακό μέγαρο με θέμα «Επίσπευση εκλογών», ο δήμαρχος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να κατέβει και πάλι υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Μπουτάρης ενημέρωσε τους αντιδημάρχους, τους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους και τους προέδρους Νομικών Προσώπων του δήμου για την πρόθεσή του να κατέβει εκ νέου υποψήφιος, επαναλαμβάνοντας για μια ακόμη φορά τη δήλωση πως «θα είμαι δήμαρχος έως 100 χρονών».

Η αλλαγή της ημερομηνίας για τις δημοτικές εκλογές και το γεγονός ότι απομένουν δέκα μήνες μέχρι τις κάλπες, καθώς θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2019 και όχι τον Οκτώβριο, οδήγησε τον κ. Μπουτάρη στην απόφαση να γνωστοποιήσει επίσημα τις προθέσεις του και να ζητήσει από τα στελέχη της διοίκησής του να εντείνουν το έργο τους και τις προσπάθειές τους για βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, προκειμένου να κερδίσουν για τρίτη φορά την εμπιστοσύνη των Θεσσαλονικέων.

Ο κ. Μπουτάρης σκόπευε να ανακοινώσει επίσημα την πρόθεσή του για τον δήμο Θεσσαλονίκης μετά το καλοκαίρι, ωστόσο η αλλαγή της ημερομηνίας των εκλογών επέσπευσε τη διαδικασία.

Υπενθυμίζεται πως στήριξη στην υποψηφιότητα του κ. Μπουτάρη για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης έχουν ανακοινώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και το Κίνημα Αλλαγής, μέσω της προέδρου του, Φώφης Γεννηματά.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή