Μετ' εμποδίων το μετρό προς αεροδρόμιο, κανονικά ο προαστιακός

Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 16:03
UPD:18:12
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Όπως ενημέρωσε, τα δρομολόγια του Μετρό στη διαδρομή Σ.Σ. Πλακεντίας (σταθμός μετεπιβίβασης) έως το αεροδρόμιο κι αντίστροφα θα εξυπηρετούνται από τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο.

A- A A+

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια του προαστιακού από και προς αεροδρόμιο, καθώς αποκαταστάθηκε η λειτουργία της γραμμής, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ.

Ωστόσο, η κυκλοφορία των συρμών του μετρό προς το αεροδρόμιο γίνεται μετά εμποδίων, καθώς οι επιβάτες πρέπει να μετεπιβιβάζονται στον προαστιακό στους σταθμούς Δ. Πλακεντίας και Νερατζιώτισσας (με το ίδιο εισιτήριο), για να μεταβούν στον προορισμό τους.

Τα προβλήματα, καθυστερήσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια προαστιακού και μετρό, ξεκίνησαν από το πρωί λόγω μη αλλαγής τροχιάς στον Σιδηροδρομικό Σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας», εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών, συμφωνα με ανακοίνωση του ΟΣΕ.

Η πλήρης αποκατάσταση του προβλήματος αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το βράδυ, καθώς συνεργεία του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ εργάζονται πυρετωδώς.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα δρομολόγια του μετρό στη διαδρομή Σ.Σ. Πλακεντίας (σταθμός μετεπιβίβασης) έως το αεροδρόμιο κι αντίστροφα, εξυπηρετούνται από τον προαστιακό σιδηρόδρομο. Ήδη ανακοινώθηκε ένας επιπλέον συρμός ανά ώρα, μεταξύ Νερατζιώτισσας (αναχώρηση ΧΧ:55) και αεροδρομίου (αναχώρηση ΧΧ:30) μέχρι και τη λήξη του ωραρίου στις 23:30.

Στην πράξη, το αεροδρόμιο εξυπηρετείται με τρία δρομολόγια την ώρα, με το τελευταίο δρομολόγιο να διέρχεται από Πλακεντίας με κατεύθυνση το αεροδρόμιο στις 23:03 και να αναχωρεί από το αεροδρόμιο με τελικό προορισμό την Αθήνα (ΣΣ Λαρίσης) στις 23:30.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή