Μουντιάλ 2018: Απειλές για τη ζωή του δέχεται ο Κάρλος Σάντσες

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 23:34
UPD:23:42
REUTERS/DARREN STAPLES
A- A A+

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κολομβία για τις επιθέσεις εναντίον του Κάρλος Σάντσες, ο οποίος κρίνεται «ένοχος» επειδή αποβλήθηκε στο 3ο λεπτό του αγώνα με την Ιαπωνία, στο ντεμπούτο των «καφετέρος» στο Παγκόσμιο Κύπελλο όπου γνώρισαν την ήττα (1-2).

Μετά τις εναντίον του προσβολές στο διαδίκτυο, ο μέσος της Φιορεντίνα δέχθηκε πραγματικές απειλές από accounts που έκαναν αναφορά στην περίπτωση του Αντρές Εσκομπάρ, του αμυντικού που δολοφονήθηκε το 1994, μετά τον αποκλεισμό της Κολομβίας από τις ΗΠΑ.

Τα απειλητικά μηνύματα εξαλείφθηκαν αμέσως μετά από καταγγελίες από χρήστες, αλλά οι κολομβιανές Αρχές ενεργοποίησαν τάχιστα την εθνική υπηρεσία που διερευνά τα εγκλήματα στον κυβερνοχώρο.

Ο σκοπός, σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό BLU, είναι να εντοπιστούν οι κάτοχοι των λογαριασμών που δημοσίευσαν τις απειλές κατά του Σάντσες.

Για να ενεργήσουν άμεσα οι Αρχές της χώρας χρειάστηκε η αντίδραση του διαδικτύου, που επισήμανε μαζικά τον εκφοβισμό εναντίον του διεθνή ποδοσφαιριστή. Η αστυνομία της Κολομβίας ενημέρωσε ότι η Interpol μετέχει επίσης στην έρευνα.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις