Η εμπειρία της τεχνολογικής καινοτομίας όπως την οραματίστηκε η Lenovo

Sponsored Content
Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 09:55

Γιάννης Χουρδάκης, SMB Sales Manager της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρo

Πρόσφατα η Lenovo Hellas μας προσκάλεσε σε μία ψηφιακή εκδήλωση που στόχο είχε να μας δώσει μία ρεαλιστική πρώτη γεύση της μελλοντικής μας καθημερινότητας σε επίπεδο εργασίας, επικοινωνίας και διασκέδασης χρησιμοποιώντας τις συσκευές και τα τεχνολογικά επιτεύγματα της εταιρείας. 

Ουσιαστικά, στην ψηφιακή εκδήλωση Lenovo Imagine παρουσιάστηκε το σύνολο των τελευταίων τάσεων της αγοράς σε επίπεδο επαγγελματικών συστημάτων αλλά και οι νέες εκείνες τεχνολογίες που δημιουργήθηκαν ακριβώς για να υποστηριχθούν επιχειρήσεις, επαγγελματίες και βέβαια μεμονωμένοι χρήστες. Οι συγκεκριμένες λύσεις παρουσιάστηκαν από τον  κ. Γιάννη Χουρδάκη, SMB Sales Manager της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρo, ο οποίος κατέστησε σαφές ότι οι λύσεις της εταιρείας σχεδιάστηκαν ώστε να είναι εφικτή η επαγγελματική χρήση και εργασία από οπουδήποτε χωρίς ουσιαστικούς περιορισμούς.

Συμπαραστάτες στην παρουσίαση του κ. Χουρδάκη ήταν ο Γιώργος Χατζηπαύλου και πέντε ακόμα  stand-up κωμικοί που “οπτικοποίησαν” καθημερινές καταστάσεις, “βγαλμένες από τη ζωή” όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, με την μορφή διασκεδαστικών σκετς. Με αυτόν τον απλό και εξαιρετικά κατανοητό τρόπο είδαμε πώς η τεχνολογία της Lenovo μπορεί να πάρει θέση στην καθημερινότητά μας και να μας επιτρέψει να είμαστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, προσαρμοζόμενοι σε μία συνεχώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα.

Για παράδειγμα, είδαμε τον τρόπο με τον οποίο ένα μικρό, αλλά πλήρως λειτουργικό, home office  μπορεί να βοηθήσει μια οικογένεια να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της τηλεργασίας, εξασφαλίζοντας παράλληλα ασφάλεια και παραγωγικότητα με δεδομένους τους περιορισμούς που προκύπτουν από τις φυσικές διαστάσεις ενός μέσου νοικοκυριού.

LENOVO GREECE

Ακολούθησε η αναπαράσταση του τρόπου με τον οποίο ένα ανώτατο στέλεχος επιχείρησης, που είναι αναγκασμένος να ταξιδεύει συχνά και θα πρέπει να είναι σε θέση να εργάζεται από οπουδήποτε, εκμεταλλεύεται έναν υπολογιστή που μπορεί να έχει πάντα μαζί του, μπορεί να υποστηρίζει τους δικούς του ρυθμούς εργασίας και φυσικά να του προσφέρει την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια.

LENOVO GREECE

Σειρά είχε η νέα γενιά, δηλαδή η γενιά των οι millennials, η οποία σύμφωνα με έρευνες θα αποτελεί το 75% του παγκόσμιου ανθρώπινου δυναμικού έως το 2025. Αυτή ακριβώς η νέα γενιά απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν μάθει να είναι always connected (πάντα συνδεδεμένοι) και θεωρεί επιβεβλημένο να μπορεί να εργάζεται από παντού. Για αυτή την κατηγορία ανθρώπων η τεχνολογία του αύριο πρέπει να είναι ήδη εδώ και να τους δώσει τα κατάλληλα εργαλεία.

LENOVO GREECE

«Στη Lenovo πάντα απολαμβάνουμε τη προσωπική επαφή με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, καθώς μας δίνει την ευκαιρία - από πρώτο χέρι - να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας, τις προτεραιότητές σας και τους στόχους σας ώστε, εμείς με τη σειρά μας, να σχεδιάσουμε τα κατάλληλα εργαλεία που θα βοηθήσουν να γίνει πραγματικότητα η καθημερινότητα που εσείς επιθυμείτε!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Χουρδάκης, επιβεβαιώνοντας ότι η πελατοκεντρική προσέγγιση  παραμένει βασική προτεραιότητα για την Lenovo.

 Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα