Βράβευση της AXIA Ventures ως «καλύτερης επενδυτικής τράπεζας» στην Ελλάδα

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 17:01
UPD:17:02
axiavg.com

Ως «Best Investment Bank – Greece» από το Euromoney Awards of Excellence 2018 βραβεύθηκε η ΑΧΙΑ Ventures Group, για δεύτερη φορά από το 2015.

Η ΑΧΙΑ αναγνωρίστηκε για τη δεσπόζουσα θέση της στην ελληνική αγορά και την ικανότητά της να εκτελέσει πολυάριθμες συναλλαγές στην Ελλάδα, σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Ενδεικτικά, η εταιρεία ανέλαβε πρωταρχικούς ρόλους σε εταιρικές αναδιαρθρώσεις, ιδιωτικές τοποθετήσεις, κατάρτιση επιταχυνόμενων βιβλίων προσφορών, προσφορές ομολόγων και συμβουλευτικές υπηρεσίες συγχωνεύσεων και εξαγορών.

Τα Βραβεία Excellence του Euromoney ιδρύθηκαν το 1992 και ήταν τα πρώτα του είδους τους στον παγκόσμιο τραπεζικό κλάδο. Φέτος, το Euromoney έλαβε περίπου 1.500 υποβολές υποψηφιοτήτων από τράπεζες για ένα πρόγραμμα βραβείων που καλύπτει 20 παγκόσμια βραβεία, περισσότερα από 50 περιφερειακά βραβεία και τα βραβεία καλύτερων τραπεζών σε σχεδόν 100 χώρες.

Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν χθες Τετάρτη στο London Hilton Park Lane Hotel.

Ο κ. Αντώνιος Αχιλλεούδης, Group Managing Director και Founding Partner της AXIA, δήλωσε: «Φέτος, η AXIA γιορτάζει την 10η επέτειό της και είναι μεγάλη μας χαρά που λαμβάνουμε για άλλη μια φορά το βραβείο "Best Investment Bank - Greece" από το Euromoney. Οι βασικές μας αξίες της "προτεραιότητας στον πελάτη", των ανθρώπων μας και οι πολλές πρωτοποριακές συμφωνίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στις άλλες μας αγορές, μας επιτρέπουν να ξεχωρίζουμε και είμαστε ευτυχείς που βλέπουμε τις προσπάθειές μας να αναγνωρίζονται με ένα βραβείο τέτοιου επιπέδου. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην παροχή των καλύτερων υπηρεσιών στους πελάτες μας και στη διατήρηση της μακροπρόθεσμης σχέσης που έχουμε μαζί τους στη βάση εμπιστοσύνης και πραγματικής αξίας».

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα