Skip to main content

ΚΤΗΜΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ Α.Ε. - ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

 

      ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ

 

Της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΑΕ» της 25ης Αυγούστου 2023

 

Στη Δράμα σήμερα στις 25 Αυγούστου 2023 ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα 19:00 στα γραφεία της εταιρείας στην Αδριανή Ν. Δράμας συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων.

 

Κατά την συνεδρίαση είναι παρόντες:

 

  1.  Μαρία Σάββα
  2.  Βασιλική Σακελλαροπούλου                 
  3.  Πέτρος Ντινάκης          

    

Η Επιτροπή Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων βρίσκεται σε απαρτία, αφού παρευρίσκονται άπαντα τα μέλη αυτής, τα οποία αποδέχονται τον διορισμό τους, και εισέρχεται στη συζήτηση του κάτωθι θέματος της ημερήσιας διάταξης για τη λήψη απόφασης επί αυτού.

 

Θέμα Μόνο: Συγκρότηση σε σώμα και ορισμός Προέδρου της Επιτροπής Αποδοχών & Υποψηφιοτήτων.

 

Αφού διαπιστώθηκε η απαρτία καθώς παρόντα είναι άπαντα τα μέλη της Επιτροπής, κηρύχθηκε η έναρξη της συνεδρίασης και το λόγο έλαβε η κ. Βασιλική Σακελλαροπούλου, η οποία ανακοίνωσε ότι κατά την συνεδρίαση της 25.08.2023 του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας ορίσθηκαν ως μέλη της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων αυτής οι κάτωθι παρόντες, οι οποίοι άπαντες πληρούν τις προϋποθέσεις του υφισταμένου νομικού πλαισίου και συγκεκριμένα οι:

1.Μαρία Σάββα του Επιφανείου και της ¶ννας, γεννημένη στην …………. στις ……………, κάτοικος ………………. και κάτοχος του υπΆαριθμόν …………… Διαβατηρίου του αστυνομικού τμήματος ………….., Α.Φ.Μ. ……….., Μέλος της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Πέτρος Ντινάκης του Αθανασίου και της ¶ννας γεννημένος στην ……………. στις …………, κάτοικος ………….. και κάτοχος του υπΆαριθμόν …………. Δελτίου ταυτότητας του ΑΤ ………….., ΑΦΜ ………., Μέλος της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων - Μη Εκτελεστικό Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου.

3. Βασιλική Σακελλαροπούλου του Στεργίου και της Ερασμίας, γεννημένη στην ………… στις ………….., κάτοικος …………. και κάτοχος του υπΆαριθμόν …………. Δελτίου ταυτότητας του ΑΤ ……….., ΑΦΜ ………., Ελληνικής Υπηκοότητας, Μέλος της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Τα ορισθέντα μέλη της Επιτροπής, Βασιλική Σακελλαροπούλου  του Στεργίου και Μαρία Σάββα του Επιφανείου, πληρούν τις προϋποθέσεις ανεξαρτησίας, όπως οι εν λόγω προϋποθέσεις περιγράφονται στο άρθρο 9 ν. 4706/2020, και ειδικότερα καμία εκ των ανωτέρω δύο προτεινομένων (α) δεν κατέχει μετοχές σε ποσοστό μεγαλύτερο του 0,5% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας και (β) δεν έχει οιαδήποτε σχέση εξάρτησης με την Εταιρεία ή συνδεδεμένα με αυτή πρόσωπα, όπως οι εν λόγω προϋποθέσεις ανεξαρτησίας περιγράφονται στο άρθρο 9 παρ. 1 και 2 του ν. 4706/2020.

 

Κατόπιν αυτών η κ. Βασιλική Σακελλαροπούλου, κάλεσε τα μέλη της Επιτροπής να προβούν στην εκλογή Προέδρου της Επιτροπής.

 

Κατόπιν διαλογικής συζήτησης κι έπειτα από μυστική ψηφοφορία, τα παριστάμενα μέλη της Επιτροπής αποφασίζουν ομόφωνα και παμψηφεί να εκλεγεί ως Πρόεδρός της, η κ. Βασιλική Σακελλαροπούλου, η οποία ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, πληροί τις προϋποθέσεις ανεξαρτησίας του άρθρου 9 παρ. 1 και 2 του Ν. 4706/2020.

 

Κατόπιν των ανωτέρω, η κ. Βασιλική Σακελλαροπούλου αποδέχεται την εκλογή της ως Προέδρου της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων.

 

Εν συνεχεία, η Επιτροπή Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων συγκροτείται σε σώμα, ομόφωνα και παμψηφεί, ως εξής:

  1. Βασιλική Σακελλαροπούλου του Στεργίου και της Ερασμίας, γεννημένη στην ………… στις ………….., κάτοικος …………. και κάτοχος του υπΆαριθμόν …………. Δελτίου ταυτότητας του ΑΤ ……….., ΑΦΜ ………., Ελληνικής Υπηκοότητας, Πρόεδρος της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου,
  2. Μαρία Σάββα του Επιφανείου και της ¶ννας, γεννημένη στην …………. στις ……………, κάτοικος ……………… και κάτοχος του υπΆαριθμόν …………… Διαβατηρίου του αστυνομικού τμήματος ………….., Α.Φ.Μ. ……….., Μέλος της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου και
  3. Πέτρος Ντινάκης του Αθανασίου και της ¶ννας γεννημένος στην ……………. στις …………, κάτοικος ………….. και κάτοχος του υπΆαριθμόν …………. Δελτίου ταυτότητας του ΑΤ ………….., ΑΦΜ ………., Μέλος της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων - Μη Εκτελεστικό Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Επειδή δεν υπάρχει άλλο θέμα για συζήτηση λύνεται η συνεδρίαση.

 

Ακριβές  αντίγραφο από το βιβλίο πρακτικών της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων.

 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων      .

 

Βασιλική Σακελλαροπούλου

Α

Σχετικά άρθρα