Ανοίγει η Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ

Κανονικά τα μαθήματα στο ΕΜΠ
Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 06:41
UPD:10:11
FOSPHOTOS/Panayiotis Tzamaros
A- A A+

Παρά τη συνέχιση της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανοίγει σήμερα η Νομική Σχολή του Ιδρύματος, σύμφωνα με ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της, καθηγητής Θ. Φορτσάκης.

«Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου 2013-2014 αρχίζουν τη Δευτέρα 9-12-2013 σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Το απεργιακό μέτωπο, ωστόσο, εμφανίζεται διασπασμένο καθώς η πλειοψηφούσα παράταξη του Δ.Σ. του συλλόγου των υπαλλήλων τάσσεται υπέρ της αναστολής της απεργίας και της συνέχισης του διαλόγου με τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, με ανοικτό το Πανεπιστήμιο.

Κανονικά τα μαθήματα και στο ΕΜΠ

Σε κανονικούς ρυθμούς επιστρέφει από σήμερα και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, καθώς οι διοικητικοί υπάλληλοι του Ιδρύματος ανέστειλαν την απεργιακή τους κινητοποίηση.

Θα πραγματοποιήσουν, ωστόσο, νέα γενική συνέλευση την Πέμπτη με αντικείμενο την υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος απέναντί τους.

newsroom naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή