Skip to main content

Σημαντικές διακρίσεις για την UTC International Transport S.A. και στα φετινά Greek Exports Awards

Η UTC έλαβε το βραβείο GOLD στην κατηγορία “Top Export Transportation Partner” καθώς και στην κατηγορία “Top Export Service”

Δύο νέες πολύ σημαντικές διακρίσεις στα Greek Exports Awards 2024 έρχονται να επιβραβεύσουν και φέτος την UTC International Transport S.A. για τις υψηλές επιδόσεις της στην παροχή υπηρεσιών, που χαρακτηρίζουν τη μακρόχρονη πορεία της εταιρείας στο χώρο των Διεθνών μεταφορών.

Η UTC έλαβε το βραβείο GOLD στην κατηγορία “Top Export Transportation Partner” καθώς και στην κατηγορία “Top Export Service”. Οι δύο αυτές διακρίσεις συνιστούν μια ακόμα αναγνώριση της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας στη μεταφορά εμπορευμάτων αεροπορικώς σε όλο τον κόσμο, γεγονός που την καθιστά ως ένα ισχυρό συνδετικό κρίκο στην αλυσίδα των ελληνικών εξαγωγικών εταιρειών.

Η βράβευση έγινε την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, στο πλαίσιο των Greek Exports Forum & Awards,που διοργάνωσε η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του  Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την ethosEVENTS, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Τα βραβεία για την UTC παρέλαβε η κ. Όλγα Αργυροπούλου, Finance Manager-Coordinator.