Skip to main content

Συνάντηση Χαρίτση – Αγγελούδη: «Η Νέα Αριστερά θα στηρίξει κάθε πρωτοβουλία για το καλό της Θεσσαλονίκης»

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME

«Η πόλη έχει ανάγκη από μία συστράτευση», τόνισε ο Στ. Αγγελούδης

Συνάντηση με τον Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, είχε ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Χαρίτσης τόνισε πως «η Νέα Αριστερά είναι έτοιμη, με τις προτάσεις της, να στηρίξει κάθε πρωτοβουλία η οποία είναι για το καλό της Θεσσαλονίκης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της», ενώ ο δήμαρχος ζήτησε τη βοήθεια όλων, γιατί, όπως είπε, χρειάζεται συστράτευση για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα.

«Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης, είναι πολλά τα προβλήματα τα οποία κληρονόμησε η δημοτική αρχή του κ. Αγγελούδη και θεωρώ πολύ σημαντικό ότι έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια, που έχει ως επίκεντρο το ζήτημα του δημόσιου χώρου και την απόδοση αυτού στους πολίτες και την πόλη», τόνισε ο κ. Χαρίτσης.

«Είμαστε εδώ, η Νέα Αριστερά είναι εδώ, με τις προτάσεις της, για να στηρίξουμε κάθε πρωτοβουλία η οποία είναι για το καλό της πόλης, για το καλό των κατοίκων της, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, για τη στήριξη των ανθρώπων της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην καθημερινότητά τους. Τα προβλήματα του δημόσιου χώρου και της πρόσβασης σε αυτόν όλων των πολιτών, τα ζητήματα της αντιμετώπισης του μεγάλου προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων, του κυκλοφοριακού, τα ζητήματα του Πολιτισμού, που είναι εξαιρετικά σημαντικά και αφορούν όλους τους κατοίκους, όλη την πόλη και όχι μόνο κάποιους λίγους εκλεκτούς αφορούν, βεβαίως, πρωτίστως, και την νεολαία, είναι ζητήματα στα οποία νομίζω ότι μπορούμε να βρούμε και μία κοινή συνισταμένη, να στηρίξουμε τις σχετικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Δήμος. Είμαστε, λοιπόν, εδώ με τις προτάσεις μας, για να στηρίξουμε κάθε δράση, κάθε νέα πρωτοβουλία η οποία βοηθά τη Θεσσαλονίκη να προχωρήσει μπροστά», επισήμανε ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς.

«Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται τη βοήθεια όλων και αυτή τη βοήθεια τη ζητούμε καθημερινά, τη ζητούμε καθημερινά από όλα τα κόμματα, τη ζητούμε και από τη Νέα Αριστερά, γιατί, πραγματικά, η πόλη έχει ανάγκη από μία συστράτευση, η οποία θα την οδηγήσει στην επόμενη μέρα και στην αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων», τόνισε ο κ. Αγγελούδης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ