Skip to main content

Δολοφονία Λυγγερίδη: Αβάσιμες οι κατηγορίες για «Ρουμάνο», δηλώνει ο δικηγόρος του

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο «Ρουμάνος»

Αβάσιμες χαρακτηρίζει τις κατηγορίες σε βάρος του 36χρονου με το προσωνύμιο «Ρουμάνος», ο οποίος κατηγορείται ότι εμπλέκεται στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγεριδη, ο συνήγορός του Μπάμπης Λυκούδης.

Ειδικότερα, σε δήλωσή του αναφέρει πως «Με ακλόνητα αποδεικτικά στοιχεία που προσκομίσαμε στην ανάκριση κονιορτοποίησαμε τις αίολες, αβάσιμες και ψευδείς καταθέσεις του συγκεκαλυμμένου μάρτυρα με τον κωδικό 67Ε. Είχαμε εξαρχής  εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη και για αυτό το λόγο εμφανιστήκαμε αυθορμήτως ενώπιον του κ. Ανακριτή, έχοντας τη βεβαιότητα ότι θα κριθούμε με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας και όχι την επικοινωνιακή καταιγίδα που προηγήθηκε».

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο «Ρουμάνος»

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα σήμερα, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του ο αποκαλούμενος «Ρουμάνος», ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη».

Οι όροι που του επιβλήθηκαν είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα,  εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση παρακολούθησης αγώνων.

Σε βάρος του 36χρονου, ο οποίος παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Διαβάστε επίσης: 

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο «Ρουμάνος»

Προφυλακιστέος ο «Shark» μετά την πολύωρη απολογία του