Το «πράσινο» SUV της χρονιάς

Το Mitsubishi Outlander PHEV διακρίθηκε στα βραβεία Green Car Journal
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 11:22

Από την έντυπη έκδοση

Το Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV) απέσπασε τον τίτλο «Green Car Journal’s 2019 Green SUV of the Year» στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, την AutoMobility LA. Το Outlander PHEV συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία, έχοντας απέναντί του μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας και έπεισε με έναν ασυναγώνιστο συνδυασμό περιβαλλοντικών επιδόσεων και προσιτής τιμής.

Το Outlander PHEV παραμένει το δημοφιλέστερο plug-in υβριδικό SUV παγκοσμίως, καθώς προσφέρει τα καλύτερα δύο κόσμων, έχοντας την απόδοση ενός ηλεκτρικού οχήματος (EV) και τις ικανότητες ενός SUV. «Το Outlander PHEV είναι ένα αυτοκίνητο-κόσμημα για τη μάρκα και είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε στους πελάτες ένα αποδοτικό και ταυτόχρονα ικανό plug-in υβριδικό CUV σε προσιτή τιμή. Αυτό το περίοπτο βραβείο αποτελεί αδιάψευστη απόδειξη της ισχυρής αξίας του μοντέλου μας και ανανεώνει τη δέσμευση της Mitsubishi σε ένα ηλεκτροκίνητο μέλλον με καινοτόμα και προσιτά οχήματα», δήλωσε ο Fred Diaz, πρόεδρος και CEO της Mitsubishi Motors North America (MMNA). 

Ο κορυφαίος -κατά γενική ομολογία- θεσμός βραβείων Green Car Journal’s Green Car Awards τιμά οχήματα και κατασκευαστές που σέβονται το περιβάλλον, για τα επιτεύγματά τους στον τομέα της οικολογικής αυτοκίνησης. Το Outlander PHEV κέρδισε καθαρά τη διάκριση 2019 Green SUV of the Year. Προσφέρει πλήρως ηλεκτρική αυτονομία 22 μιλίων. Σε συνεργασία με έναν ηλεκτροκινητήρα 2.0L, έχει κατανάλωση EPA 74 MPG-e. Σε συνδυασμό με το σύστημα Super All-Wheel Control (S-AWC) της Mitsubishi, στάνταρ DC Fast Charging και τιμή τιμοκαταλόγου από 34.595 δολάρια, το Outlander PHEV αποδεικνύει ότι είναι μια συναρπαστική πρόταση στην οικογένεια των δυναμικών SUV της Mitsubishi.   

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή