Φ. Γεννηματά: Η κεντροαριστερά της λογικής πρέπει να είναι η τρίτη δύναμη

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015 20:04
UPD:22:05
SOOC/Nick Paleologos

Η κ. Γεννηματά υπογράμμισε ότι, «τώρα έχει έρθει η ώρα για την κεντροαριστερά της λογικής. Μπορούμε να είμαστε ο εγγυητής της σταθερότητας και της συνεργασίας» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

«Η κεντροαριστερά της λογικής πρέπει να είναι η τρίτη δύναμη» υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, από την Σπάρτη όπου μίλησε το απόγευμα της Κυριακής σε συγκέντρωση στελεχών του κόμματός της.

«Όλες οι γενιές που στήριξαν την αλλαγή επιστρέφουν στο σπίτι τους. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο, είναι εδώ η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Δώστε μας δύναμη να είμαστε η τρίτη δύναμη. “Όχι” στον Μιχαλολιάκο, “όχι” στη Χρυσή Αυγή» τόνισε η κ. Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι, «ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μεϊμαράκης δημιουργούν μια εικονική προεκλογική πραγματικότητα». Αναφερόμενη στον κ. Μεϊμαράκη, ανέφερε ότι «παριστάνει τον λύκο που έγινε αρνάκι, όμως η δεξιά δεν αλλάζει και όλοι οι πολίτες στην Ελλάδα το γνωρίζουν καλά». «Ο κ. Τσίπρας, από την άλλη μεριά παριστάνει το νέο, χωρίς να έχει πει τίποτα το καινούργιο. Τον γνώρισαν όμως οι πολίτες, τον δοκίμασαν κανείς δεν τους πιστεύει», προσθεσε.

Η κ. Γεννηματά υπογράμμισε ότι, «τώρα έχει έρθει η ώρα για την κεντροαριστερά της λογικής. Μπορούμε να είμαστε ο εγγυητής της σταθερότητας και της συνεργασίας».

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ ότι δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα απ' ό,τι είχαν υποσχεθεί στους αγρότες και βαθμολογούνται είπε, κάτω από τη βάση. Απηύθυνε κάλεσμα συστράτευσης στους αγρότες όλης της χώρας και τόνισε ότι, «δεν θα επιτρέψουμε να εφαρμόσουν τα καταστροφικά μέτρα που έφερε ο κ. Τσίπρας με το τρίτο μνημόνιο».

ΕΡΤ1

Για τη Λακωνία δεσμεύτηκε να ολοκληρωθεί η μαρίνα και το λιμάνι στο Γύθειο, που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού.

Συνεχίζοντας, κάλεσε του πολίτες να εμπιστευτούν το ΠΑΣΟΚ, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, να το δυναμώσουν στην κάλπη, γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι πατριωτικό, λαϊκό κόμμα, που κράτησε τη χώρα στα δύσκολα και αποτελεί δύναμη εγγύησης και σταθερότητας.

Τέλος, η κ. Γεννηματά σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Τσίπρας για την πάταξη της φοροδιαφυγής και τον έλεγχο στις λίστες φοροφυγάδων, σημείωσε ότι, «θέλω να θυμίσω στον κ. Τσίπρα ότι όλες τις πρωτοβουλίες για τη διαφάνεια, έχουν παρθεί από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ από το 2010 και γι' αυτό πήραν τον δρόμο της δικαιοσύνης, όλες αυτές (οι υποθέσεις) που έχουν έρθει στο φως».

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή