Skip to main content

Στ. Κασσελάκης: Αφημένη στην τύχη της η Θεσσαλία – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στο πλευρό των «πληγωμένων» πολιτών

(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ/EUROKINISSI)

«Η δέσμευσή μου σε όλους τους Έλληνες και δη στους Θεσσαλούς συμπολίτες μας είναι πως κανείς με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μείνει πίσω»

«Δεν νοείται το γεωγραφικό και παραγωγικό κέντρο της χώρας μας, η Θεσσαλία, να είναι αφημένο στην τύχη του» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης, κατά την επίσκεψή του στην Καρδίτσα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης περπάτησε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και συνομίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους. «Ειλικρινά συμπάσχω με τον κόσμο εδώ, γιατί έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ οι αποζημιώσεις, οι επιδοτήσεις, το ίδιο έχουμε τώρα και τον ΟΠΕΚΕΠΕ υπό εποπτεία. Πραγματικά, πρόκειται για μια όχι μόνο αγροτοδιατροφική αλλά και ανθρωπιστική κρίση στη Θεσσαλία» δήλωσε για να προσθέσει: «Άρα θα επανέρχομαι εδώ όσο χρειάζεται και έχουμε και μια εξαιρετική ομάδα μαζί μας».

Ο κ. Κασσελάκης παρουσίασε δύο υποψηφίους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., την Παναγιώτα Δριτσέλη, που είναι εκπαιδευτικός και την Χριστίνα Χλαπανίδα, δικηγόρος, και κατέληξε τονίζοντας: «Έχουμε ένα εξαιρετικό ψηφοδέλτιο».

«Η δέσμευσή μου σε όλους τους Έλληνες και δη στους Θεσσαλούς συμπολίτες μας είναι πως κανείς με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μείνει πίσω. Είμαστε εδώ να πάμε όλοι μπροστά. Το πρώτο βήμα είναι στους πιο “πληγωμένους” πολίτες μας, και να ξέρουν ότι κανείς δεν θα μείνει πίσω, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στο πλευρό τους» διαβεβαίωσε.