Skip to main content

Θεσσαλoνίκη: 50χρονος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 12χρονης κόρης της συντρόφου του

(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Σύμφωνα με τη δικογραφία, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας της ανήλικης από το σπίτι, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της

Για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και γενετήσιες πράξεις με θύμα την 12χρονη κόρη της συντρόφου του κατηγορείται ένας 50χρονος στη Θεσσαλονίκη.

Προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία, πέρυσι στην περιοχή της Πολίχνης, ο 50χρονος εκμεταλλευόμενος τη σχέση που διατηρούσε με την μητέρα ανήλικης, με χειρονομίες και προτάσεις γενετήσιου χαρακτήρα, πρόσβαλε βάναυσα την γενετήσια αξιοπρέπειά της, ενώ εκμεταλλευόμενος την απουσία της συντρόφου του από το σπίτι, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του κοριτσιού.

Έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες του 50χρονου σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μέσα ψηφιακής αποθήκευσης και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία απεστάλησαν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας για εργαστηριακή εξέταση.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για τα αδικήματα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιον τους όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, κατάχρηση ανηλίκων και απειλή. Η δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.