Αλβανία: Ο εγγονός του Ένβερ Χότζα συνελήφθη ως μεγαλοδιακινητής κοκαΐνης

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015 13:49
UPD:13:55
EPA/ARMANDO BABANI

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

O εγγονός του Ένβερ Χότζα, Ερμάλ, είναι ένας εκ των 11 συλληφθέντων στην επιχείρηση της αλβανικής αστυνομίας, στο Ελμπασάν, όπου εντοπίστηκε εργαστήριο παρασκευής κοκαΐνης.

Ο 40χρόνος Ερμάλ Χότζα, ο οποίος φέρεται ως επικεφαλής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς την Αλβανία, συνελήφθη, το απόγευμα της Τετάρτης και στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν περίπου 300.000 ευρώ.

Ο Ερμάλ Χότζα είναι ο γιος του Ιλίρ Χότζα, του μεγαλύτερου γιου του επί 40 χρόνια ισχυρού άνδρα της χώρας, Ενβέρ Χότζα. Τα τελευταία χρόνια απασχόλησε τη δημοσιότητα λόγω της σχέσης του με την τραγουδίστα Ρεζάρτα Σκούρτα, με την οποία έχει κι ένα παιδί.

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα έγραψε στο προφίλ του στο Twitter, ότι είναι υπερήφανος για την εξαιρετική αστυνομική επιχείρηση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη των λαθρεμπόρων ναρκωτικών.

«Η κατάσχεση πάνω από 100 κιλά κοκαΐνη είναι ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα μιας αστυνομίας, που έχει ξεκόψει τις σχέσεις της με το έγκλημα», έγραψε ο Αλβανός πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι «οι δυνάμεις ασφαλείας είναι πίσω στο καθήκον τους».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή