Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ «με καθαρή διαφορά» βλέπει ο Ν. Παππάς

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 10:53
UPD:10:54
Eurokinissi/ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο κ. Παππάς εκτίμησε ότι είναι εφικτός ο στόχος της αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ. 

A- A A+

Βέβαιος για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μιλώντας στο Mega.

«Νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα είναι μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με καθαρή διαφορά» ανέφερε προσθέτοντας πως στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι «να είμαστε ισχυροί ούτως ώστε να μην μας έχει κανένας και τα δύο χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη».

Ο κ. Παππάς εκτίμησε ότι είναι εφικτός ο στόχος της αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ. «Αυτός είναι ο στόχος μας. Νομίζω ότι μπορούμε να τον κατακτήσουμε κι αν δεν τον κατακτήσουμε θα είμαστε τόσο κοντά, ούτως ώστε κανένας να μη μπορεί να πάρει την ευθύνη να σύρει τη χώρα σε νέες εκλογές» σημείωσε.

Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε επίσης την εκτίμηση ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι στη Βουλή και ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι η επανάληψη του κυβερνητικού συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Υπογράμμισε επίσης ότι σε κάθε περίπτωση «η χώρα θα κυβερνηθεί», ενώ επανέλαβε την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για μετεκλογική συνεργασία με τη Ν.Δ.. «Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Η χώρα ή θα έχει κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ή θα έχει κυβέρνηση με κορμό τη Ν.Δ.» υποστήριξε.

Ερωτηθείς σχετικά με τον ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση είπε ότι θα καταργηθεί. «Είναι σαφές, το έχουμε ζητήσει από την προηγούμενη Δευτέρα» ανέφερε ο κ. Παππάς, υποστηρίζοντας ότι «ήταν η βασική γραμμή πίεσης των δανειστών».

Σε ό,τι αφορά τέλος την υπόθεση Φλαμπουράρη τόνισε ότι είναι «απολύτως επαρκείς και η τεκμηρίωση και οι απαντήσεις» του πρώην υπουργού.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή