Skip to main content

Ρωσία: Έτοιμη να διευρύνει την στρατιωτική συνεργασία με το Ιράν

(Sputnik/Alexei Danichev/REUTERS)
Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έτοιμη να διευρύνει τη στρατιωτική και τεχνολογική συνεργασία με το Ιράν, είναι η Μόσχα σύμφωνα με όσα ανέφερε ο  Ρώσος υπουργός  Άμυνας Σεργκεί Σοϊγκού, απευθυνόμενος στον Ιρανό ομόλογο του Καραρέι Αστιανί κατά την συνάντηση που είχαν σήμερα, μετέδωσε το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA.

Οι επαφές μεταξύ των υπουργείων Άμυνας των δύο χωρών αυξήθηκαν σημαντικά το τελευταίο διάστημα, φέρεται να δήλωσε ο Σοϊγκού.

Οι δύο υπουργοί συμμετείχαν στην σύνοδο του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης (SCO), ένας οργανισμός ασφαλείας στον οποίο συμμετέχουν η Ρωσία, η Ινδία, η Κίνα , το Ιράν, το Πακιστάν, το Καζακστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Κιργιστάν και το Τατζικιστάν.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.