Αναστασίου: «Δεν φοβόμαστε τίποτα»

Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015 18:07
UPD:18:13
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στιγμιότυπο από την συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Καμπάλα.

A- A A+

Το ματς με τη Μπριζ ανήκει στο παρελθόν και όπως τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Καμπάλα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα παρουσιαστούν πανέτοιμοι για το πρώτο ματς των play off του Europa League.

«Όταν εκπροσωπείς τον Παναθηναϊκό, πρέπει να μάθεις να λειτουργείς κάτω από πίεση. Πιστεύω ότι κι εγώ και η ομάδα λειτουργούμε καλύτερα κάτω από πίεση. Παίζουμε σε πολλές διοργανώσεις δεν έχει σημασία μόνο ένα παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρουμε ότι θα είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό απέναντι στην Μπριζ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέρουμε τι δυνατότητες έχουμε και τι μπορούμε να κάνουμε» ε'ιπε αρχικά ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και συνέχισε:

«Κάθε παιχνίδι είτε επίσημο είτε φιλικό αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση. Δεν με φοβίζει τίποτα για το αυριανό παιχνίδι, ξέρω ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

Για το αυριανό ματς επανέλαβε ότι κανείς δεν υποτιμάει την Καμπάλα: «Όταν έγινε η κλήρωση και έγινε γνωστό ότι θα παίξουμε εντός έδρας ακούστηκε καλύτερο. Από τη στιγμή που άλλαξε η έδρα με την Καμπάλα. Δεν μου πέρασε από το μυαλό να πάμε προσεκτικά. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά πως και αύριο και στα επόμενα παιχνίδια θα κάνουμε αυτά που πρέπει. Δουλεύουμε σωστά και μένει να φανεί και μέσα στο γήπεδο».

Για τη σημασία του πρώτου αγώνα σχολίασε: «Θα δώσουμε δύο κι όχι ένα ματς.  Όταν έγινε η κλήρωση δεν την ξέραμε, αλλά πλέον έχουμε δει όλα τα παιχνίδια που έπαιξε στην Ευρώπη και το Πρωτάθλημα. Οπότε έχουμε μια εικόνα από το στιλ παιχνιδιού τους και πλέον είναι γνωστή σε εμάς».

 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις