Μιράντα Ξαφά: «Η κυβέρνηση τα έχει κάνει θάλασσα»

Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 14:11
UPD:14:13
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

«Την ώρα που ζητάμε δανεικά από τους πιστωτές, ταυτόχρονα τους βρίζουμε» είπε η κ. Ξαφά και επεσήμανε ότι «οι τράπεζες δεν πρόκειται να ξανανοίξουν αν δεν υπάρξει συμφωνία. Διολισθαίνουμε σε μια πορεία χρεοκοπίας και εξόδου απ’ το ευρώ» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

«Εδώ έχουμε φθάσει στη χρεοκοπία, είμαστε ένα βήμα πριν την έξοδο από το ευρώ και ο Τσίπρας δεν μπορεί να πάει στις Βρυξέλλες επειδή έχει χαθεί η εμπιστοσύνη, ως εκ τούτου θα πρέπει να παραιτηθεί», δήλωσε στον Αlpha 989 το πρώην στέλεχος του ΔΝΤ, Μιράντα Ξαφά.

«Η κυβέρνηση τα έχει κάνει θάλασσα .Δεν έχει το θάρρος να θέσει ότι το δημοψήφισμα είναι για την παραμονή μας στο ευρώ» τόνισε η κ. Ξαφά και πρόσθεσε πως «θα πρέπει να δημιουργηθεί μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης που μπορεί να γίνει μόνο αν ένα τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ δηλώσει ότι θέλει να μείνουμε στην ευρωζώνη».

«Οι καταθέσεις στις τράπεζες είναι περίπου 130 δισ, και το ταμείο εγγυήσεων έχει 2,2 δισ, βγάλτε τα συμπεράσματά σας» σχολίασε το πρώην στέλεχος του ΔΝΤ.

«Την ώρα που ζητάμε δανεικά από τους πιστωτές, ταυτόχρονα τους βρίζουμε» είπε η κ. Ξαφά και επεσήμανε ότι «οι τράπεζες δεν πρόκειται να ξανανοίξουν αν δεν υπάρξει συμφωνία. Διολισθαίνουμε σε μια πορεία χρεοκοπίας και εξόδου απ’ το ευρώ».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή