Skip to main content

Εντι Ράμα: Το (αχρείαστα) πανηγυρικό σποτ για την επίσκεψή του στην Ελλάδα (βίντεο)

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ισχυρά μέτρα ασφαλείας, παρότι η επίσκεψη είναι ιδιωτική

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πανηγυρικό είναι το σποτ για την επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα στην Ελλάδα το Σάββατο, κατά την οποία θα απευθύνει ομιλία στους συμπατριώτες του, στο κλειστό του Γαλατσίου.

Η επίσκεψη είναι ιδιωτική, γεγονός που έχει τονίσει και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δείχνοντας την δυσφορία του την χαρακτήρισε  «αχρείαστη».

Από την πλευρά του και ο υπουργός Εξωτερικών Γ. Γεραπετρίτης, σημείωσε πως η επίσκεψή του είναι άκαιρη, προσθέτοντας πάντως ότι «σαν Ελλάδα δεν θα την εμποδίσουμε».

Ο ίδιος ο Έντι Ράμα δήλωσε ότι η επίσκεψή του στην Αθήνα, δεν σχετίζεται με τα εσωτερικά θέματα της Ελλάδας και τις Ευρωεκλογές και πρόσθεσε ότι ανυπομονεί να συναντηθεί με τους Αλβανούς στην Ελλάδα.

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ, λαμβάνει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Απ’ ό,τι φαίνεται, συμφωνα με τον SKAI, θα διατεθούν τουλάχιστον 1.000 αστυνομικοί (ΜΑΤ, ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, Ασφάλεια, Τροχαία) με τον αριθμό να αυξάνεται ή να μειώνεται ανάλογα με τις ανάγκες.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.