Skip to main content

Τι απαντούν πηγές της ΕΡΤ για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι

REUTERS/Leonhard Foeger

Ανάρτηση με νόημα από την ερμηνεύτρια με emoji καρπουζιών

Στα σχόλια που πυροδότησε το στιγμιότυπο της Μαρίνας Σάττι να χασμουριέται την ώρα που παρακολουθούσε την ισραηλινή αντιπροσωπεία στη Eurovision, απάντησαν πηγές της ΕΡΤ.

Αυτές αναφέρουν:

«Η ελληνική αντιπροσωπεία εξήγησε ότι σε καμία περίπτωση η Μαρίνα δεν είχε σκοπό να προσβάλει την ισραηλινή αντιπροσωπεία. Από την αρχή της συνέντευξης Τύπου αλληλεπιδρούσε και επικοινωνούσε με τους δημοσιογράφους στην αίθουσα Τύπου και τους καλλιτέχνες στο πάνελ, όπως έκαναν και πολλοί συνάδελφοί της. Αν δει κανείς ολόκληρο το βίντεο, θα διαπιστώσει ότι η Μαρίνα δεν μπορούσε να κρύψει την κούρασή της σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου λόγω του εξοντωτικού προγράμματος των τελευταίων ημερών και όχι μόνο κατά τις δηλώσεις τής Eden, στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό!».

Μήνυμα μέσω Instagram

Πάντως η Μαρίνα Σάττι εξέφρασε την υποστήριξή της στον Παλαιστινιακό λαό καθώς στο κανάλι της στο Instagram ανήρτησε πέντε emoji με καρπούζια, με τον γνωστό συμβολισμό που έχει αποκτήσει αυτό για τον πόλεμο του Ισραήλ στην Λωρίδα της Γάζας.

Ενώ σε αντίστοιχη ανάρτηση προχώρησε και ο χορογράφος της Μαρίνας Σάττι, Majnoon, ο οποίος σε ένα Ιnstagram story έβαλε και εκείνος τα ίδια emoji, σε ένδειξη στήριξης του Παλαιστινιακού λαού.

Γιατί το καρπούζι έγινε παγκόσμιο σύμβολο αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό