Σαλπιγγίδης: Μπορούμε την πρόκριση

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2009 00:43
A- A A+

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ηττήθηκε με 3-1, αλλά ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης τόνισ εότι η ομάδα του είναι καλύτερη κι έχει τη ποιότητα και τους ποδοσφαιριστές για να ανατρέψει το σκορ στο ΟΑΚΑ. Ο επιθετικός του «τριφυλλιού» στάθηκε στο άσχημο πρώτο ημίχρονο όπου η ομάδα δέχτηκε δύο τέρματα, ενώ στη συνέχεια έστειλε το δικό του μήνυμα στο κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σαλπιγγίδη:

«Δεν ήταν καλή βραδιά για μας, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, υπάρχει άλλο ένα ματς και πιστεύω θα πάρουμε την πρόκριση. Στο πρώτο ημίχρονο δε παίξαμε καλά, δεχτήκαμε δύο γκολ. Στην επανάληψη ανεβάσαμε την απόδοση, βάλαμε ένα γκολ, αλλά δυστυχώς στη συνέχεια δυστυχώς δεχτήκαμε άλλο ένα. Δε πρέπει να φέρουμε τη καταστροφή, σε μια εβδομάδα είναι ο επαναληπτικός. Είμαστε καλύτεροι και θα περάσουμε».

Σε ερώτηση τι θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να προσέξει στη ρεβάνς ανέφερε: «Να έχουμε μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα Έχουμε την ποιότητα και τους ποδοσφαιριστές να πάρουμε την πρόκριση».

Τέλος, ο «Σάλπι» έστειλε κι ένα μήνυμα στο κόσμο. «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, το έχουμε πει χιλιάδες φορές αυτό, να μας βοηθήσει με τη παρουσία και πιστεύω θα πάρουμε την πρόκριση».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή

    Αθλητικές Μεταδόσεις