Το μήνυμα Γκουαρντιόλα για τον εμβολιασμό

Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021 18:59
UPD:19:08
UEFA/Handout via REUTERS/HANDOUT
A- A A+

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, κάλεσε τους φιλάθλους να εμβολιασθούν και να φορούν προστατευτικές μάσκες στα γήπεδα, προκειμένου να περιορισθεί η εξάπλωση της COVID-19 και να αποφευχθεί η πιθανότητα να διεξαχθούν ξανά, αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Η Μεγάλη Βρετανία, ανακοίνωσε την Παρασκευή ρεκόρ 122.186 νέων κρουσμάτων κορονοϊού, με την παραλλαγή «Ομικρον» να κυριαρχεί.

«Δεν θα μου άρεσε, ειλικρινά», είπε ο Γκουαρδιόλα για το ενδεχόμενο να παίξει σε κλειστά γήπεδα και πρόσθεσε: «Αλλά τα κρούσματα αυξάνονται σε όλον τον κόσμο, όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτοί οι άνθρωποι πηγαίνουν στα γήπεδα και μπορούν να μολύνουν και να μολυνθούν.

Στα γήπεδα, οι άνθρωποι δεν φορούν μάσκες. Είναι αυτό που με εκπλήσσει περισσότερο. Θα πρέπει να εμβολιασθούμε και με αναμνηστική δόση, εάν αυτό αποφασισθεί, αλλά και να απολυμαίνουμε τα χέρια μας, να τηρούμε την κοινωνική απόσταση και να φοράμε προστατευτικές μάσκες.

Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες γιατί ξέρουν απολύτως περισσότερα από όσα ξέρω. Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όταν κάνουν ένα εμβόλιο, οι άνθρωποι μπορεί να πεθάνουν εάν δεν κάνουν ένα εμβόλιο».

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις