Από 11-18/9 οι επαναληπτικές εξετάσεις για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 13:59
UPD:14:04
ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ
A- A A+

Από την Tετάρτη 11 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν η υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (αγωνίσματα) των υποψηφίων επαναληπτικών εξετάσεων Γενικών Λυκείων, ΕΠΑΛ και υποψηφίων Ελλήνων του εξωτερικού για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., υπενθυμίζει το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ο τόπος και το αναλυτικό πρόγραμμα υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για επιλογή στα τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) θα γνωστοποιηθεί στους υποψηφίους που εξετάζονται στην Αθήνα από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας (τηλ. 210 6396163) και στους υποψηφίους που εξετάζονται στη Θεσσαλονίκη από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης (τηλ. 2310 503785-786).

Κατά την προσέλευσή τους στις επιτροπές υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας, οι υποψήφιοι για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με:

  • Δελτίο εξεταζομένου
  • Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο
  • Δύο πρόσφατες μικρές φωτογραφίες
  • Πρόσφατη ακτινογραφία θώρακα με σφραγίδα, υπογραφή και με γνωμάτευση του ιατρού
  • Πρόσφατη βεβαίωση οπτικής οξύτητας και διάκρισης χρωμάτων
  • Πρόσφατο καρδιογράφημα, συνοδευόμενο απαραίτητα με τη γνωμάτευση του γιατρού.

Οι ιατρικές εξετάσεις ισχύουν για έξι μήνες από την ημερομηνία έκδοσής τους.

Οι υγειονομικές εξετάσεις (ακτινογραφία, καρδιογράφημα, βεβαίωση οπτικής οξύτητας) μπορεί να είναι από νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ., από ιατρό του Δημοσίου ή από ιδιώτη ιατρό.

Για περαιτέρω πληροφορίες, οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερώνονται από τις ιστοσελίδες των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης http://dide-v-ath.gr και http://dide-a.thess.sch.gr.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή