Ευ. Αντώναρος: Μετά τις ευρωεκλογές η παρουσίαση της νέας πολιτικής κίνησης

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 11:46
UPD:11:57
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Τις επόμενες ημέρες μετά τις ευρωκλογές θα γίνουν τα «αποκαλυπτήρια» της νέας πολιτικής κίνησης, η οποία θα κινείται «στον χώρο του κέντρου και της κεντροδεξιάς», όπως δήλωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

«Έχουμε ήδη ετοιμάσει μία διακήρυξη αρχών και θέσεων, που είναι σύντομη, δεν ξεπερνά τις δυο σελίδες, έχουμε και το όνομα της καινούριας κίνησης, έχουμε και το λογότυπο της καινούριας κίνησης και όταν είμαστε έτοιμοι -πιστεύω τις επόμενες μέρες μετά από τις ευρωεκλογές- θα μπορέσουμε αυτά να τα παρουσιάσουμε» ανέφερε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 fm».

Για τη μη συμμετοχή στις ευρωεκλογές του, υπό σύσταση πολιτικού φορέα ο κ. Αντώναρος εξήγησε: «Η πρόθεσή μας ήταν να μετάσχουμε καταρχάς στις ευρωεκλογές με ένα ευρωψηφοδέλτιο ανεξάρτητο, αυτής της κατεύθυνσης. Η προσπάθεια, η οποία έγινε με πάρα πολλές συζητήσεις, ανταλλαγές απόψεων, για πάρα πολλούς λόγους δεν κατέληξε τελικά στο να γίνει πράξη. Δεν θέλω αυτή τη στιγμή, πριν από τις ευρωεκλογές, να θολώσουν κι άλλο τα νερά με εμφάνιση μιας κίνησης, που αυτή τη στιγμή στοχεύει βεβαίως στη συμμετοχή της στις εθνικές εκλογές, οι οποίες παίρνοντας υπόψη όσα έχει πει μέχρι σήμερα ο πρωθυπουργός, πρόκειται να γίνουν στο τέλος της τετραετίας, το φθινόπωρο. Άρα, υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι τότε να ξεδιπλώσουμε τα βήματα που έχουμε σκοπό να κάνουμε».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή