Κρέτσου: Ήρθε η ώρα η Ελλάδα να επιστρέψει σε τροχιά ευημερίας

Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 09:21
UPD:09:22
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Η Ελλάδα παρουσίασε απορροφητικότητα 100% το διάστημα 2007-2013, ενώ είναι μία από τις χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά απορροφητικότητας ευρωπαϊκών κονδυλίων το διάστημα 2014-2020 υπογράμμισε η επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής, Κορίνα Κρέτσου.

«Έχει έρθει η ώρα να επιστρέψει η χώρα σε τροχιά ευημερίας» επισήμανε η κα Κρέτσου μιλώντας στο ΑΜΠΕ, μετά την ομιλία του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σημειώνοντας: «Γνωρίζω πολύ καλά ότι η Ελλάδα έκανε μεγάλες θυσίες και ήρθε η ώρα να επιστρέψει σε τροχιά ευημερίας. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με τα ευρωπαϊκά κεφάλαια, αλλά και επιπλέον μέτρα που στηρίζουν την ελληνική οικονομία».

Και πρόσθεσε αναφέροντας ως παράδειγμα τα Τέμπη τα οποία επισκέφθηκε όπου, «με τα εν λόγω κονδύλια ολοκληρώθηκε ένα έργο που είχε παγώσει», τόνισε και συμπλήρωσε: «Με συνεργασία μπορούμε να πετύχουμε πολλά για να βελτιώσουμε τη ζωή των πολιτών».

Κληθείσα να σχολιάσει την τελευταία ομιλία του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η κ. Κρέτσου την χαρακτήρισε κρίσιμη, γιατί «έγινε σε μια περίοδο κατά την οποία η ήπειρος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή