Ν.Δ.: Δεν θα γίνουμε συνυπεύθυνοι στις επιζήμιες επιλογές του κ. Τσίπρα

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018 22:05
UPD:22:09
Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
A- A A+

Για δικαίωση της απόφασής της «να μην γίνει συνυπεύθυνη στις επιζήμιες για τον τόπο επιλογές του κ. Τσίπρα» κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τη δήλωση του Πρωθυπουργού, μετά από τις συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς.

«Και μόνον το περιεχόμενο και το ύφος των δηλώσεων του κ. Τσίπρα επιβεβαιώνουν ξανά ότι ουδέποτε αντιμετώπισε με την αναγκαία σοβαρότητα και ευθύνη το εθνικό πρόβλημα με την FYROM, προτάσσοντας διαρκώς τις  μικροπολιτικές και διχαστικές του επιδιώξεις», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ.

«Σήμερα είχε μάλιστα το θράσος να χαρακτηρίσει “προϊόν ακροδεξιών πιέσεων” τις αυτονόητες πατριωτικές ευαισθησίες των πολιτών, όπως και τις αντίστοιχες θέσεις που εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Με την σημερινή του παρέμβαση ο κ. Τσίπρας δικαιώνει πλήρως την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να μην γίνει συνυπεύθυνη στις επιζήμιες για τον τόπο επιλογές του», συμπληρώνει η Πειραιώς.

Καταλήγοντας, σε υστερόγραφό της, η Ν.Δ. υπογραμμίζει: «Κατά τα λοιπά, ακόμη, αναμένουμε το σχόλιο του κ. Τσίπρα για τη θέση του κ. Καμμένου και το αν θεωρεί στοιχειωδώς υπεύθυνο, σε ένα εθνικό θέμα η κυβέρνηση να μην έχει ξεκάθαρη και ενιαία στάση».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή