Κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του Bruce Dickinson

Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 12:29
UPD:13:12

 Bruce Dickinson - Ozzfest 2005, California

Ο Bruce Dickinson έλεγε πάντα ότι η συγγραφή της αυτοβιογραφίας του θα ερχόταν στο τέλος της καριέρας του. Ωστόσο, η διάγνωση ότι πάσχει από καρκίνο στο φάρυγγα του άλλαξε τα σχέδια, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Μετά την ανάρρωσή του, ο τραγουδιστής των Iron Maiden ξεκίνησε να γράφει την ιστορία της ζωής του. Ως αποτέλεσμα προέκυψε η έκδοση της αυτοβιογραφίας του με τίτλο «What Does This Button Do?» (Τι κάνει αυτό το κουμπί;), πριν από λίγες ημέρες, από τις εκδόσεις «Harper Collins Non-Fiction».

Ο 59χρονος Βρετανός θυμάται στο βιβλίο του πως απέρριψε προσφορά να γράψει παρόμοιο βιβλίο πριν από περίπου δέκα χρόνια, απαντώντας: «Δεν αισθάνομαι ότι έχω τελειώσει ακόμα». Ωστόσο μετά τη διάγνωση του καρκίνου, πίστεψε ότι «ενδεχομένως να υπάρχει ένας εξωτερικός παράγοντας που κάνει ρεαλιστική την πιθανότητα να τελειώσω νωρίτερα από ότι σχεδίαζα».

Στο βιβλίο, ο Dickinson αναφέρεται, ανάμεσα σε άλλα, στην άνοδο και τη «βασιλεία» των Iron Maiden, την αγάπη του για την ξιφομαχία, τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τη δημιουργία των δίσκων και την άδεια πιλότου που πήρε. Ο θρύλος της μουσικής ολοκληρώνει την αυτοβιογραφία του αναφερόμενος στη νίκη του επί του καρκίνου.

Κατά την περιοδεία των Iron Maiden για το δίσκο «Somewhere In Time»,  του 1986, ο Dickinson ξεκίνησε να γράφει το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «The Adventures of Lord Iffy Boatrace», με πρωταγωνιστή έναν Άγγλο τραβεστί κτηματία. Το βιβλίο εκδόθηκε μέσω της «Sidgwick & Jackson», το 1990, πουλώντας πάνω από 40.000 αντίτυπα. Λόγω της υψηλής ζήτησης, δύο χρόνια αργότερα, ο Dickinson εξέδωσε το «The Missionary Position».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Βρείτε τι παίζει κοντά σας

Βρείτε στο χάρτη τα πλησιέστερα σημεία (σινεμά, θέατρα, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα) που σας ενδιαφέρουν.

Δημοφιλή