Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το «Falling Walls Lab Athens»

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 17:30
UPD:17:34
A- A A+

Για πρώτη φόρα στην Ελλάδα, την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015, διοργανώνεται το «Falling Walls Lab Athens», με την εκδήλωση να δίνει την ευκαιρία σε νέους επιστήμονες (φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες, μεταδιδάκτορες), νέους επαγγελματίες, επιστήμονες ή επιχειρηματίες να παρουσιάσουν σε μόλις τρία λεπτά μία πρωτοπόρα έρευνα, μία επιχειρηματική ιδέα ή μία κοινωνική πρωτοβουλία που να είναι σχετική με το πνεύμα και τις ανάγκες του σημερινού κόσμου.

Η καλύτερη ιδέα θα κριθεί από επιτροπή αποτελούμενη από επιστήμονες και επιχειρηματίες, με τον νικητή ή τη νικήτρια να ταξιδεύει στο Βερολίνο, όπου θα συμμετάσχει στις 8 και 9 Νοεμβρίου 2015 στον τελικό με περίπου άλλους 100 διαγωνιζόμενους από όλον τον κόσμο.

Την πρωτοβουλία της εκδήλωσης έχει αναλάβει το Ενημερωτικό Κέντρο της DAAD Αθήνας σε συνεργασία με το Goethe-Institut Athen, τη Γερμανική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Aegean Airlines.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 11/9/2015 στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  www.falling-walls.com/lab

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο: lab@falling-walls.com  ή info@daad.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή