Ν.Δ.: Ο Πρωθυπουργός σπρώχνει τη χώρα σε ρήξη και καταστροφή

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 17:40
UPD:17:41
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό εξαπέλυσε η ΝΔ, η οποία κατηγορεί τον κ. Τσίπρα πως σπρώχνει τη χώρα στη ρήξη και την καταστροφή.

Σε δήλωσή του, μετά το τέλος της συνεδρίασης του Άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ, υπό τον Αντώνη Σαμαρά, ο εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Καραγκούνης έκανε λόγο για κοροϊδία του ελληνικού λαού από την κυβέρνηση.

«Μέχρι τώρα μας έλεγαν ότι καθαρογράφεται η συμφωνία. Δεν ξεκινά τώρα η πραγματική διαπραγμάτευση, τώρα κορυφώνεται η κοροϊδία του ελληνικού λαού. Δεν ξεκινά σήμερα η μάχη του κ. Τσίπρα για να μείνουμε στην Ευρώπη, σήμερα τελειώνει η ψευδαίσθηση ότι ο κ. Τσίπρας αγωνίζεται για τη παραμονή μας στο ευρώ και στην Ευρώπη» τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, κατηγόρησε ανοιχτά τον Πρωθυπουργό πως «σπρώχνει τη χώρα σε αδιέξοδο, ανεβάζει τον λογαριασμό στα ύψη και οδηγεί σε ρήξη και καταστροφή».

Διερωτήθηκε, επίσης, «μήπως τελικά αυτή ήταν η κρυφή τους ατζέντα» και τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται νέα πολιτική. «Τέρμα τα ψέματα, επαναφέρουμε τη πρόταση μας για εθνική συνεννόηση» σημείωσε ο κ. Καραγκούνης, ο οποίος και προανήγγειλε πρωτοβουλίες της Ν.Δ. σε επίπεδο θεσμικών, κοινωνικών και πατριωτικών δυνάμεων.

«Η Ν.Δ. θα σταθεί δυναμικά απέναντι στην επιχειρούμενη από την κυβέρνηση καταστροφική απομόνωση της Ελλάδας» ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή