Εκλογές ζητεί ο Π. Καμμένος

Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2013 11:35
UPD:11:41
Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο κ. Καμμένος δεσμεύτηκε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα κάνουν τα πάντα για να δείξουν ότι υπάρχει μια άλλη λύση και θα επιδιώξουν τη διεξαγωγή εκλογών (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Επίθεση στον Πρωθυπουργό εξαπέλυσε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ζητώντας από το λαό να ξεσηκωθεί.

Ο κ. Καμμένος δεσμεύτηκε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα κάνουν τα πάντα για να δείξουν ότι υπάρχει μια άλλη λύση και θα επιδιώξουν τη διεξαγωγή εκλογών.

Σχολιάζοντας όσα είπε ο κ. Σαμαράς στα εγκαίνια της ΔΕΘ, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε πως «η ομιλία του πρωθυπουργού πράγματι ήταν η ομιλία ενός άλλου πρωθυπουργού σε μία άλλη χώρα. Έδωσε ''ελπίδα'' στους Έλληνες οι οποίοι θα πρέπει να επιβιώσουν χωρίς πόρους μέχρι το 2021, χωρίς δουλειά, εκτελώντας εντολές της τρόικας».

«Ένας πρωθυπουργός ο οποίος δεν έχει αντιληφθεί ότι εδώ στη Θεσσαλονίκη, στη δυτική πλευρά της από 1.200 συσσίτια τον Δεκέμβριο του 2010 έχουμε φτάσει στα 6.700 συσσίτια τον Μάιο του 2013», είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:

 «Ένας λαός που έχει φτάσει στην ανεργία στα επίπεδα του 1961 και μία πολιτική η οποία οδηγεί στο λουκέτο, μία πολιτική την οποία δεν αντέχει πλέον ο ελληνικός λαός να ακολουθήσει, μία φορομπηχτική πολιτική που οδηγεί τους Έλληνες, όλους τους Έλληνες, ανεξάρτητα από το εισόδημά τους στο να μην μπορούν πλέον να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις, στις φορολογικές υποχρεώσεις τις οποίες έχει επιβάλλει το κράτος. Το αποτέλεσμα θα είναι η δήμευση της εθνικής περιουσίας που μαζί με την παράδοση της δημόσιας περιουσίας και την κατάργηση των Ενόπλων Δυνάμεων καταλύεται το κράτος».

Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κάλεσε το λαό σε ξεσηκωμό: «Ζητάμε από τον ελληνικό λαό να διώξει αυτή την κυβέρνηση, τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, να διώξει την ξένη τρόικα και να τραβήξουμε τον δρόμο της πρωτογενούς παραγωγής, τον δρόμο της σκληρής δουλειάς, αλλά με αποτέλεσμα. Στην πατρίδα μας η παραβίαση του Συντάγματος, η κατάλυση της δημοκρατίας, η διακυβέρνηση μέσω mail όχι από την εκλεγμένη κυβέρνηση αλλά από τους επιτρόπους της τρόικας, χρειάζεται την αντίδραση όλων, την αντίδραση της δικαιοσύνης, την αντίδραση του ελληνικού λαού».

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ, ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Νεαπόλεως- Σταυρουπόλεως Βαρνάβα και το δικαστικό μέγαρο όπου συναντήθηκε με τους προϊσταμένους της Δικαιοσύνης και εκπροσώπους τους Δικηγορικού Συλλόγου.

Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων και ομιλία στις 8 το βράδυ σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλάς.

Αύριο στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», ενώ το απόγευμα θα επισκεφθεί την ΕΤ- 3 και την 78η ΔΕΘ. Την Τετάρτη, στις 7.30 μμ θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και την Πέμπτη θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή