ΚΚΕ: Αντιπερισπασμός της κυβέρνησης με παραλήρημα για το Πολυτεχνείο

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 16:58
UPD:17:01
INTIME NEWS/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
A- A A+

Την ώρα που καθημερινά αποκαλύπτονται οι εγκληματικές κυβερνητικές ευθύνες για τη μη θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας και τη μη λήψη μέτρων σε κρίσιμους χώρους, όπως τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, οι χώροι δουλειάς, τα σχολεία, η κυβέρνηση επιμένει στο παραλήρημα για το Πολυτεχνείο, ως αντιπερισπασμό, σημειώνει το ΚΚΕ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Όπως υποστηρίζει, στόχος είναι η κυβέρνηση «να μεταθέσει τις δικές της ευθύνες στον λαό, που αγωνίζεται και τηρεί με το παραπάνω όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας. Κι ας μην κουνάει το δάχτυλο στον λαό, τη νεολαία και τα πολιτικά κόμματα».

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, η κυβέρνηση είναι αυτή που δεν γιόρτασε φέτος την 28η Οκτωβρίου ή άλλες γιορτές. Μαζικοί φορείς, πολιτικές νεολαίες και κόμματα γιόρτασαν, έτσι όπως κάνουν κάθε χρόνο: με εκδηλώσεις σε σχολεία, σχολές, αίθουσες, πλατείες, δρόμους, τηρώντας φέτος όλα τα μέτρα προστασίας. «Έτσι θα γιορτάσουν, όπως ξέρουν και όπως έχουν αποφασίσει, και την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ντροπή και αίσχος σε όσους για μια ακόμη φορά προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την πανδημία για να επιβάλλουν "σιωπητήριο" και σε όσους προσπαθούν να "μετατρέψουν" την - αναγκαία για τη ζωή και την υγεία - μάσκα σε "φίμωτρο"» δηλώνει το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή