«Δηλώστε Έξυπνα- 2020»: Οι απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις για τη φορολογία

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020 14:01
UPD:14:08
A- A A+

Κυκλοφόρησε για 23η χρονιά το περιοδικό «Δηλώστε Έξυπνα» που απαντάει με απλό και σαφή τρόπο σε ερωτήματα για φορολογικά θέματα. 

Μεταξύ άλλων δίνει απαντήσεις στα ακόλουθα: Τι αλλάζει σε φορολογία επιχειρήσεων, μισθωτών, συνταξιούχων, τι ισχύει για φορολογία ακινήτων, τι θα γίνει με τις αποδείξεις δαπανών, πώς δηλώνονται και πώς φορολογούνται τα αναδρομικά, τι ισχύει  για τις νέες ασφαλιστικές εισφορές. σε παραπάνω ερωτήματα και σε όλα τα υπόλοιπα για τη συμπλήρωση και υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης.

Το περιοδικό απευθύνεται σε εφοριακούς, λογιστές, φοροτέχνες, δικηγόρους, μηχανικούς, γιατρούς, τραπεζικούς, ιδιωτικούς και δημοσίους υπαλλήλους, επιχειρηματίες, επαγγελματίες, ιδιοκτήτες ακινήτων, μισθωτούς-συνταξιούχους, άνεργους, αγρότες, κατοίκους εξωτερικού αλλά και σε κάθε έναν πολίτη που ξέρει λίγα ή ελάχιστα και θέλει να συμπληρώσει και να υποβάλλει μόνος του τη φορολογική του δήλωση. Το έχει επιμεληθεί ο Χρήστος Δ. Μελάς συγγραφέας φορολογικών βιβλίων και φοροτεχνικός.

Στο νέο τεύχος σε ειδικό κεφάλαιο αναφέρονται οι σημαντικότερες αλλαγές της φετινής δήλωσης και σε άλλο κεφάλαιο οι 63 φορολογικές αλλαγές και από πότε ισχύουν.

Θα το βρείτε στα περίπτερα, τα βιβλιοπωλεία και σε όλα τα σημεία διάθεσης εφημερίδων και περιοδικών σε όλη την Ελλάδα. Στα Public, το e-shop, τα μεγάλα super market. Χονδρική και λιανική πώληση στις εκδόσεις «Σταμούλη».

Για ηλεκτρονικές παραγγελίες: www.stamoulis.gr/Δηλώστε-Έξυπνα-2020_p-407141.aspx

 

 

Προτεινόμενα για εσάς