ΚΚΕ: Στυλοβάτης του σάπιου αντιδραστικού οικοδομήματος της Ε.Ε. ο κ. Τσίπρας

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 13:47
UPD:13:52
Eurokinissi/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

«Ο κ. Τσίπρας πήγε στο Ευρωκοινοβούλιο για να διαβεβαιώσει ότι, παρά τους ενδοιασμούς ορισμένων που νόμιζαν ότι ήταν "αριστερός" και "ριζοσπάστης", έφερε σε πέρας το αντιλαϊκό έργο που ανέλαβε, εμφανίζοντας μάλιστα αυτή τη βάρβαρη πολιτική ως "νίκη του ελληνικού λαού" και ως "αλληλεγγύη της ΕΕ"!» σχολιάζει το ΚΚΕ, με αφορμή τη σημερινή ομιλία του Πρωθυπουργού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, ο Αλέξης Τσίπρας «διαβεβαίωσε, επίσης, ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τις συμφωνίες και δε θα επανέλθει στο παρελθόν, πράγμα που σημαίνει ότι ο λαός θα πρέπει να ξεχάσει όλα όσα έχασε.

Από κει και πέρα η ομιλία του ήταν ένα ακόμη μνημείο αθώωσης της Ε.Ε.

Όμως, η Ε.Ε. δεν ήταν, δεν είναι και δε θα γίνει ποτέ Ευρώπη των λαών και όσοι καλλιεργούν αυτήν την άποψη, ενοχοποιώντας μάλιστα συλλήβδην κάθε φωνή εναντίωσης στην Ε.Ε., προσφέρουν ισχυρά όπλα σε αντιδραστικές δυνάμεις για να εγκλωβίζουν τη λαϊκή οργή και δυσαρέσκεια.

EURONEWS

Η Ε.Ε. είναι μια συμμαχία των αστικών τάξεων της Ευρώπης, που όσο περισσότερο αυξάνουν τα αδιέξοδα του συστήματος, τόσο περισσότερο σπαράσσεται από αντιθέσεις, τόσο περισσότερο γίνεται πιο επιθετική ενάντια στους λαούς εντός και εκτός Ευρώπης.

Αυτή την αλήθεια όχι μόνο την κρύβει ο κ. Τσίπρας, αλλά αναδεικνύεται σε στυλοβάτη αυτού του σάπιου και αντιδραστικού οικοδομήματος» καταλήγει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή