Γ. Πατούλης: «Παρών» για τον Δήμο Αθηναίων

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 16:31
UPD:16:33
INTIME NEWS/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

«Παρών» στη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου της Αθήνας δηλώνει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, τονίζοντας ότι για κείνον αξία δεν έχει το κομματικό χρίσμα αλλά το χρίσμα του αθηναϊκού λαού. «Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι δεν αρκεί απλά η Αθήνα να αλλάξει δήμαρχο για να αναστρέψουμε την εικόνα παρακμής που έχει περιέλθει», σημειώνει. 

Ο κ. Πατούλης μιλώντας στην «ΕΦ. Συν.» και αναφερόμενος στον νυν δήμαρχο Γιώργο Καμίνη τον χαρακτηρίζει  ως «ένα σοβαρό άνθρωπο με όραμα», προσθέτοντας ότι «το αποτέλεσμα αδίκησε το όραμά του και δυστυχώς ή ευτυχώς όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος». 

Παράλληλα ασκεί θετική κριτική στο έργο και την προσωπικότητα των παλαιότερων δημάρχων (Δ. Μπέης, Αν. Τρίτσης, Δ. Αβραμόπουλος, Ν. Κακλαμάνης, Ν. Μπακογιάννη), ενώ για το εάν θα επηρεαστεί η απόφασή του από ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη διευκρινίζει ότι ποτέ δεν έχει λάβει αποφάσεις για τα επόμενα πολιτικά του βήματα σε σχέση με τις αποφάσεις των άλλων. «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί αυτό πρέπει να γίνει τώρα», επισημαίνει.

Επαναλαμβάνει δε ότι μόνο καλό θα κάνει στην «πόλη της καρδιάς μας» η ενασχόληση όσο το δυνατόν περισσότερων με τα ζητήματά της».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή