Σύλληψη διακινητή μεταναστών μετά από κινηματογραφική καταδίωξη

Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 16:27
UPD:16:29
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Στη σύλληψη 22χρονου Αλβανού για διακίνηση 10 παράτυπων μεταναστών από το Πακιστάν, μετά από κινηματογραφική καταδίωξη, προχώρησε η ΕΛΑΣ στην Καβάλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι 10 επιβαίνοντες, ενώ ο νεαρός τραυματίστηκε από πυρά αστυνομικού, τον οποίο επιχείρησε να αφοπλίσει.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, ο 22χρονος αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα με το αυτοκίνητο προκειμένου να διαφύγει. Στον οδικό κόμβο Σίλα, έξω από την πόλη της Καβάλας, το όχημα ανατράπηκε και ο οδηγός επιτέθηκε σε έναν από τους αστυνομικούς, με πρόθεση να τον αφοπλίσει. Ένας άλλος αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα, προκειμένου να τον εκφοβίσει, ωστόσο εκείνος συνέχισε να χτυπά τον αστυνομικό.

Έτσι αναγκάστηκε να τον πυροβολήσει, ώστε να τον ακινητοποιήσει, με αποτέλεσμα ο 22χρονος να τραυματιστεί στη γλουτιαία περιοχή και στο χέρι.

Σε νοσοκομείο μεταφέρθηκαν ο αστυνομικός που δέχτηκε την επίθεση, ο συλληφθείς διακινητής και οι 10 επιβάτες που τραυματίστηκαν από το τροχαίο ατύχημα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή