Παναθηναϊκός: Πρόεδρος ο Κωνσταντίνου

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 18:59
UPD:19:22
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είναι ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ.

Από εκεί και ύστερα, ο Στράτος Σιωπήλης επανακάμπτει στους «πράσινους» αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του διευθύνοντα συμβούλου, ενώ ο Δημήτρης Γούναρης παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ.

Ακόμη, στις 13 Νοεμβρίου 2017 θα συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων με θέμα την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου του 2017 στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι με θέμα ημερήσιας διάταξης την ανασυγκρότησή του σε σώμα.

Τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ -μετά την παραίτηση του κ. Μάνου Μαυροκουκουλάκη- αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου. Χρέη διευθύνοντος συμβούλου θα ασκεί ο κ. Στράτος Σωπήλης. Επίσης, κοινοποιήθηκε η παραίτηση του κ. Δημήτρη Γούναρη από μέλος του Δ.Σ.

Επίσης, το νέο Δ.Σ. αποφάσισε τη διεξαγωγή έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ στις 13 Νοεμβρίου 2017 με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις

  • 15:00
    ΕΡΤ 1 Δανία-Αυστραλία
  • 18:00
    ΕΡΤ 1 Γαλλία-Περού
  • 21:00
    ΕΡΤ 1 Αργεντινή-Κροατία
δείτε τις σημερινές 3 μεταδόσεις