Υγεία
Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 21:05

Στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα ο Κικίλιας - Επίσκεψη σε ΑΧΕΠΑ και «Γ. Γεννηματάς»

Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, καθώς η κατάσταση παραμένει σταθερά «κόκκινη», όπως φάνηκε και στη γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων της Κυριακής. Ο υπουργός θα επισκεφθεί το ΑΧΕΠΑ και το «Γ.Γεννηματάς» και στη συνέχεια θα ενημερώσει τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο εξετάζει ακόμα και την πιθανότητα να μπει η πόλη σε λοκντάουν.

Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, καθώς η κατάσταση παραμένει σταθερά «κόκκινη», όπως φάνηκε και στη γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων της Κυριακής.

Ο υπουργός θα επισκεφθεί το ΑΧΕΠΑ και το «Γ.Γεννηματάς» και στη συνέχεια θα ενημερώσει τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο εξετάζει ακόμα και την πιθανότητα να μπει η πόλη σε λοκντάουν.

Η ενημέρωση του υπουργείου Υγείας:

«Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μεταβαίνει αύριο (σ.σ. Δευτέρα) το πρωί στη Θεσσαλονίκη, όπου θα επισκεφθεί διαδοχικά το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ και το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς».

Μετά την επίσκεψή του στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, ο Υπουργός Υγείας θα κάνει δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Η ενημέρωση των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας στις 17:00».