Αθλητικά
Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 21:47

Στη Γ.Γ.Α. περνά το αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού Χωριού

Τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού επισκέφθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. 

Τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού επισκέφθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. 

Το αναξιοποίητο για πολλά χρόνια αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού Χωριού, με τα δύο κλειστά γυμναστήρια, το γήπεδο στίβου, την πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων, τα γήπεδα τένις και τον εκτενή περιβάλλοντα χώρο, συνολικής επιφάνειας 90 στρεμμάτων, πρόκειται τις επόμενες ημέρες να περάσει από τον ΟΑΕΔ στην οριστική κυριότητα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο κ. Αυγενάκης περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις, συνεχάρη τα τρία σωματεία (Φοίβος, Δίας, Αθηνά) για τη φροντίδα, τη συντήρηση και τη φύλαξη των κλειστών γυμναστηρίων όλα αυτά τα χρόνια και διαπιστώθηκαν οι τεράστιες δυνατότητες αθλητικής αναβάθμισης που υπάρχουν, τόσο στις υφιστάμενες υποδομές όσο και στους περιβάλλοντες χώρους των εγκαταστάσεων.

Ο υφυπουργός συζήτησε με τον δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό και τους εκπροσώπους τοπικών και αθλητικών φορέων της περιοχής για τις δυνατότητες ανάπτυξης του αθλητικού κέντρου προς όφελος των δημοτών.

Διαβεβαίωσε, μάλιστα, τις διοικήσεις των σωματείων, ότι σύντομα θα διεξαχθεί νέα συνάντηση, στο υφυπουργείο Αθλητισμού, για να συνεργαστούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και να χαραχθεί το πλάνο αξιοποίησης του αθλητικού κέντρου.

Από την πλευρά του,  ο κ. Βρεττός χαρακτήρισε «στολίδι» για τις Αχαρνές το Ολυμπιακό Χωριό, εξέφρασε το ενδιαφέρον ενεργούς συμμετοχής του δήμου στην αξιοποίηση του αθλητικού κέντρου και εξήρε τα ειδικά μέτρα της ΓΓΑ για τον αθλητισμό.