Κυκλοφοριακό χάος στη Λ. Καβάλας λόγω καθίζησης του οδοστρώματος

Εργασίες στον άξονα Αλίμου - Κατεχάκη από κόμβο Καρέα έως Λ.Βουλιαγμένης, μέχρι τις 23/6
Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2009 10:49
UPD:10:55

Μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα σημειώνονται στη Λ. Καβάλας στο ύψος των ΤΕΙ Αθηνών, καθώ λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, έχουν κλείσει δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Ανδρες της τροχαίας προσπαθούν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία εκτρέποντας τα οχήματα σε παρακαμπτηρίους.

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοίνωσε το ΥΠΕΧΩΔΕ, από την Παρασκευή, 12 Ιουνίου έως και την Τρίτη 23 Ιουνίου, θα πραγματοποιούνται εργασίες ανύψωσης καλυμμάτων φρεατίων στον οδικό άξονα Αλίμου - Κατεχάκη από τον κόμβο Καρέα έως Λεωφ. Βουλιαγμένης.

Πιο συγκεκριμένα οι εργασίες ανύψωσης καλυμμάτων φρεατίων αγωγών στη σωστή στάθμη του οδοστρώματος θα εκελούνται από τις 22:00 έως τις 06:00 και στους δύο κλάδους του οδικού άξονα Αλίμου - Κατεχάκη στη Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου από τον Καρέα έως την πλατεία 28ης Οκτωβρίου, στην Πρωτόπαππα από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου έως την Ηρώων Πολυτεχνείου, στη Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου - Λεωφ. Αργυρουπόλεως από την Πρωτόπαππα έως τη Λεωφ. Κύπρου και στη Λεωφ. Αλεξιουπόλεως από την Κύπρου έως τη Λεωφ. Βουλιαγμένης.

Οι εργασίες θα περιορίζονται σε μία μόνο λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ στις υπόλοιπες η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά.

Τέλος, από την Παρασκευή 12 Ιουνίου έως και την Τρίτη 16 Ιουνίου, από τις 22:00 έως τις 06:00, θα εκτελούνται εργασίες διαγράμμισης στη Λ. Μεσογείων, στο ρεύμα προς Σταυρό, στο τμήμα από Ηπείρου έως Σταυρό Αγ. Παρασκευής (ρεύμα προς Σταυρό) .

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν χωρίς διακοπή της κυκλοφορίας.

Δημοφιλή