Κέντρο Πειραιά-Πειραιά

  • Κλειστό το δεξί τμήμα της Γρ. Λαμπράκη κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από την Β. Γεωργίου προς και ως την Ομ. Σκυλίτση, λόγω εργασιών επέκτασης του τροχιόδρομου του τραμ. ΕΡΓΑ-ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Έναρξη:10/2/2017 08:00 Εκτιμ. Λήξη: 30/4/2017 08:00

Χάρτης

Κάντε κλικ στο κουμπί Κίνηση για να ενημερωθείτε σε πραγματικό χρόνο για τη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού επάνω στο εικονίδιο ενός συμβάντος για να μάθετε περισσότερα για το συγκεκριμένο συμβάν. Για να κάνετε μεγέθυνση ή σμίκρυνση σε συγκεκριμένη περιοχή του χάρτη, χρησιμοποιήστε τον τροχό κύλισης του ποντικιού ή πατήστε το πλήκτρο συν (+) ή πλην (-).

Κάντε κλικ στο κουμπί Περιήγηση για να δείτε μια γενική άποψη της πόλης με τους κεντρικούς δρόμους και αρτηρίες.

Τι να αποφύγετε

Κάντε κλικ στο κουμπί τι να αποφύγετε για να πληροφορηθείτε για συγκεκριμένα συμβάντα και για το βαθμό της επίπτωσης που έχουν στο δρόμο. Για να μεταφερθείτε στο σημείο του χάρτη στο οποίο σημειώθηκε το συμβάν κάντε κλικ στο τίτλο του.

Διαδρομές

Κάντε κλικ στο κουμπί διαδρομές και επιλέξτε τον οδικό άξονα που σας ενδιαφέρει από το drop down menu για να ενημερωθείτε για το χρόνο που θα χρειαστείτε για να διανύσετε συγκεκριμένες αποστάσεις.

Η Κίνηση στους Δρόμους

Δείτε σε πραγματικό χρόνο τι κίνηση επικρατεί στους δρόμους του λεκανοπέδιου.

Eλαφριά
Μέτρια
Σοβαρή
Άγνωστη κατάσταση
Αρχή
Απόκρυψη κίνησης
Φιλικά για δυσχρωματοψία
Σύρετε τον χάρτη για να ενημερωθείτε για την κίνηση που επικρατεί στους κεντρικούς δρόμους του λεκανοπέδιου.