Ο Δώνης ζητεί τιμωρία του ΠΑΟΚ και των παραγόντων του

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 15:04
UPD:15:07
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η μακεδονική ομάδα προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια για να μην καταβάλει την αποζημίωση στον προπονητή, ο οποίος με τη σειρά του έκανε καταγγελία στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

A- A A+

Νέο κεφάλαιο άνοιξε στη διαμάχη του Γιώργου Δώνη με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς με καταγγελία που κατέθεσε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Έλληνας τεχνικός ζητεί την αφαίρεση βαθμών της μακεδονικής ομάδας σε κάθε έναν από τους προσεχείς αγώνες της.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας είχε απορρίψει την έφεση της ΠΑΕ κατά της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, που επιδίκασε στον Δώνη 540.000 ευρώ μετά την απόλυσή του από το «Δικέφαλο» λίγο πριν το τέλος της περασμένης περιόδου, ποσό που έφτανε στις 800.000 μαζί με την αποζημίωση των συνεργατών του.

Η μακεδονική ομάδα προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια για να μην καταβάλει την αποζημίωση στον προπονητή, ο οποίος με τη σειρά του έκανε καταγγελία στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ «πατώντας» στο ότι ο ΠΑΟΚ παραβιάζει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και ζητώντας, ουσιαστικά, τον μη ορισμό των προσεχών αγώνων του ΠΑΟΚ έως ότου εξοφληθεί, αλλά και την τιμωρία των διοικητικών παραγόντων του.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις