Τόκιο 2020: Στην τελική ευθεία ο σχεδιασμός της προετοιμασίας των Ελλήνων ιστιοπλόων

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 13:06
UPD:13:11
FACEBOOK/Robert DEAVES/Finn Class
A- A A+

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο πλησιάζουν και η νέα διοίκηση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας κάλεσε στα γραφεία της τους ιστιοπλόους των δυο σκαφών που θα μας εκπροσωπήσουν στην κλάση 470.

Στους Άντρες τους Ολυμπιονίκες Παναγιώτη Μάντη - Παύλο Καγιαλή και στις Γυναίκες την επίσης Ολυμπιονίκη Αιμιλία Τσουλφά και την Αριάδνη - Παρασκευή Σπανάκη.

Στη συνάντηση με τους αθλητές και τις αθλήτριες ο πρώτος αντιπρόεδρος, υπεύθυνος του τομέα αθλητισμού κι εκπρόσωπος της Ε.Ι.Ο. στην Ε.Ο.Ε., Στέφανος Χανδακάς, παρουσία της προέδρου Νίκης Αναστασίου και του τεχνικού συμβούλου Τάκη Νικηφορίδη, αναφέρθηκε στον τελικό σχεδιασμό για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας των ιστιοπλόων, η μεταφορά των σκαφών τους στην Ιαπωνία κι ασφαλώς το υγειονομικό πρωτόκολλο λόγω της πανδημίας.

Ο κ. Χανδακάς διαβεβαίωσε τους αθλητές και τις αθλήτριες των 470 ότι τόσο ο ίδιος προσωπικά οσο και το Δ.Σ της Ομοσπονδίας θα είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν, πάντα σε στενή συνεργασία με την Ε.Ο.Ε.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις