Κ. Μητσοτάκης: Συνεργασία με όλους τους αιρετούς ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης

Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 10:36
UPD:10:47
INTIME NEWS/Δελτίο τύπου / POOL

Το Κερατσίνι επισκέφθηκε χθες ο κ. Μητσοτάκης.

A- A A+

Τη δέσμευσή του -εφόσον οι πολίτες τον τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους στις εθνικές εκλογές- θα συνεργαστεί με όλους τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες της χώρας ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης, υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την χθεσινή επίσκεψή του στο Δημαρχείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, όπου τον υποδέχθηκε ο νεοκλεγείς δήμαρχος της πόλης, Χρήστος Βρεττάκος.

Όπως ανέφεραν πηγές της Πειραιώς ο πόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επέλεξε η πρώτη επίσκεψή του μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές να είναι σε έναν Δήμαρχο ο οποίος δεν εκλέχθηκε υποστηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά από τον ΣΥΡΙΖΑ, στέλνοντας έτσι το μήνυμα ότι την επομένη των εκλογών δεν υπάρχουν «οι δικοί μας και οι δικοί σας».

Ο κ. Μητσοτάκης συζήτησε με τον κ. Βρεττάκο για τα αποτελέσματα των εκλογών στον Δήμο, αλλά και για τα έργα που πρέπει να γίνουν στην περιοχή. «Την επόμενη μέρα, ειδικά για μεγάλα έργα τα οποία χρειάζονται και τη σφραγίδα του κράτους, εμείς θα είμαστε αρωγοί» διαβεβαίωσε τον κ. Βρεττάκο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε από κοινού με τον κ. Βρεττάκο την περιοχή των Λιπασμάτων, στην οποία ήδη εκτελούνται έργα ανάπλασης, με στόχο να αποτελεί σύντομα έναν πόλο έλξης για τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε τους δρόμους του Κερατσινίου και συνομίλησε με πολίτες. Ένας εξ αυτών του είπε ότι χρειάζεται πολλή δουλειά, για να λάβει την απάντηση από τον κ. Μητσοτάκη ότι υπάρχει «πολλή δουλειά για μας για να δημιουργήσουμε δουλειές για όλους».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή