Skip to main content

Στις «16» της Ρώμης η Σάκκαρη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια νίκησε στα δύο σετ την Ουκρανή Καλίνινα και περιμένει να μάθει την επόμενη αντίπαλό της

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στις «16» του Open Italia στη Ρώμη νικώντας κι αποκλείοντας στα δύο σετ την Ουκρανή Ανχελίνα Καλίνινα, νυν Νο 31 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Η Ελληνίδα τενίστρια συνάντησε αντίσταση μόνο στο πρώτο σετ, το οποίο κρίθηκε στο tiebreak υπέρ της Σάκκαρη (7-6/4). Η συνέχεια ήταν μονόλογος για το Νο 8 στον κόσμο, που επέβαλε πλήρως το παιχνίδι της για να τελειώσει τον αγώνα κατακτώντας και το δεύτερο σετ, με το εμφατικό 6-0.

Στον επόμενο γύρο του Internazionali BNL d’Italia η Σπαρτιάτισσα πρωταθλήτρια θα παίξει με τη νικήτρια του απογευματινού αγώνα ανάμεσα στην Λευκορωσίδα Βικτόρια Αζαρένκα (Νο 24) και στην Αιγύπτια Μαγιάρ Σερίφ (Νο 80).

«Ήταν ένα πολύ κλειστό πρώτο σετ. Δεν παίξαμε αρκετά καλά, πιέζαμε συνεχώς η μία την άλλη και ήταν σημαντικό για εμένα που το πήρα, γιατί μου έδωσε αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Είμαι πολύ χαρούμενη με τον τρόπο που έπαιξα στο δεύτερο σετ και φυσικά που συνεχίζω», δήλωσε η Σάκκαρη μετά τη νίκη της.

«Κατ’ αρχάς, θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στις μητέρες. Είναι η μαμά μου στις εξέδρες. Σε όλον τον κόσμο οι μαμάδες είναι σημαντικές για όλους. Η μητέρα μου υπήρξε αθλήτρια και είναι σημαντικό για εμένα που έχω δύο σπουδαίους γονείς που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μου».