Φ. Κουβέλης: Στόχος μας η περαιτέρω ενίσχυση της ναυτικής εκπαίδευσης

Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 14:48
UPD:14:51
hcg.gr
A- A A+

«Στόχος και προτεραιότητα του υπουργείου είναι η ενίσχυση της ναυτικής εκπαίδευσης», τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτης Κουβέλης, σημειώνοντας πως έχουν ληφθεί σειρά μέτρων και προωθούνται και άλλα.

HCG.GR

Ο κ. Κουβέλης, ο οποίος παραβρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, στον Ασπρόπυργο, ανέφερε ακόμη ότι στις προτεραιότητες του υπουργείου είναι και η αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν στη μισθολογική και υπηρεσιακή εξέλιξη των εκπαιδευτικών σε όλες τις παραγωγικές Σχολές του Εμπορικού Ναυτικού.

HCG.GR

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η δωρεά εξειδικευμένου εξοπλισμού, συνολικής αξίας 99.500 ευρώ, από την εταιρεία MAN Diesel & Turbo Hellas. Πρόκειται για ναυτικό εξοπλισμό σε μηχανολογικά μέρη ναυτικών κινητήρων, ο οποίος θα αναβαθμίσει τον υπάρχοντα εκπαιδευτικό εξοπλισμό των εργαστηρίων.

HCG.GR

Τον κ. Κουβέλη συνόδευαν ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, ο γ.γ. του υπουργείου, Διονύσης Τεμπονέρας και ο κλαδάρχης Επιθεώρησης, υποναύαρχος Ιωάννης Ζήκας.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή