Πρ. Παυλόπουλος: Δεν είναι μόνο θέμα οικονομικό η προσέλκυση τουριστών

Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2018 15:07
UPD:15:38
INTIME NEWS/ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
A- A A+

«Για εμάς τους Έλληνες, το να προσελκύουμε τουρίστες δεν είναι μόνο θέμα οικονομικό», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Μιλώντας στο διεθνές φόρουμ του υπουργείου Τουρισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε ότι «θέλουμε να δείξουμε εδώ, στην Ελλάδα αλλά και στην Μεσόγειο γενικότερα, ότι η χώρα μας, όταν την γνωρίσει κανείς από κοντά, μπορεί να εκπέμψει μηνύματα πανανθρώπινα και εξαιρετικά πολύτιμα αυτές τις ώρες».

Ο κ. Παυλόπουλος απηύθυνε κάλεσμα σε όλους εκείνους που θέλουν να περάσουν λίγες μέρες διακοπών, ωστόσο όπως πρόσθεσε «τους καλούμε και για να σκεφτούμε όλοι μαζί, σε αυτή την Μεσόγειο που ήταν και πρέπει να παραμείνει σταυροδρόμι πολιτισμών, τι είναι εκείνο που πρέπει να κάνουμε για μια κοινή δημιουργία».

«Για εμάς δε, τους Ευρωπαίους, τούτο έχει μεγαλύτερη σημασία. Γιατί ξέρουμε ότι εργαζόμενοι μέσα σε αυτό το πλαίσιο και υπ’ αυτό το πνεύμα, εργαζόμαστε και για την Ευρώπη μας, για την ενοποίησή της, για την δυνατότητά της να παίξει τον πλανητικό ρόλο που της αναλογεί, ιδίως σε αυτή την δύσκολη και ταραγμένη συγκυρία», τόνισε ο κ. Παυλόπουλος.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή